Pyjamasbuks & pumps

Som hund så ejer. Men altså, når man nu ikke er en superslank sort/hvid modeltype med lange, plettede ben som Penny, så må man jo prøve at snyde sig lidt til det med påklædningen. De plettede ben om ikke andet. Så vi kan leve op til ordsproget.

Og når man tilmed er så heldig, at de plettede rør er verdens mest behagelige, pyjamasagtige bukser (som man godt kan være bekendt ude i offentligheden), så er min lykke gjort.

Tricket med de der løse, slaskebukser er at tage et par hæle på til. Så synes jeg man undgår, at ligne en der er på vej i seng. Man kan nøjes med kitten heels, hvis man, som jeg, er magelig. Eller et par slip-ins eller loafers, hvis det skal være helt dovent (og rart!).

Reklamelinks:

Strik | Ganni
Taske | Mansur Gavriel
Pumps | Zara (gamle)
Bukser | Ganni

(Visited 2.995 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Har du noget på under bukserne for at de ikke skal være gennemsigtige? På boozt ser de nemlig kun ud til at have ekstra stof for oven, men de ser ikke gennemsigtige ud på dine billeder.

  2. Jeg er temmelig forelsker i den strik efter at du har flashet den nogle gange på IG. Er den så skøn, som den ser ud?
    Og derudover…jeg bliver så blød om hjertet når jeg ser Penny og dig. Der er et særligt bånd. Jeg havde selv hund mens jeg læste på uni, og blev ligesom “rigtig voksen” sammen med hende. Hun er “den særlige hund” for mig og vil altid være det, selvom det efterhånden er 10år siden hun døde, og vi nu har en ny hund i familien (som måske så bliver “den særlige hund” for mine børn at vokse op sammen med). Nyd det helt ind i hjertet. Det er en særlig gave at ha’ sådan en hund.

    1. Ja, den er altså virkelig et hit, blød og vamset og så er jeg helt syg med farvekombinationen.
      Åh hvor er du sød og du rammer det lige på kornet. Har haft hund før Penny og har elsket dem højt, men hun og jeg har et helt særligt bånd. Hun er virkelig min ‘doggy soulmate’, jeg kender mange hundemennesker, der siger at den der helt særlige hund, oplever man som regel kun en af på et menneskeliv, så jeg nyder og er så taknemmelig <3 Kram Emily