Tid til lag

Så er det nu venner! Tid til lag på lag, men alligevel mulighed for rent faktisk at vise de lag frem, uden at alting bliver wrappet ind under en stor frakke og et halstørklæde. Tid til brændte nuancer, bløde og lune sager. Og tid til at finde de gode ting fra sidste år (eller forrige år, eller året før) frem fra gemmerne igen.

Jeg tænker meget over, at jeg skal huske, at bruge det jeg allerede har. Her er det alting undtagen jakken (der egentlig snarere er en tyk skjorte), der boede hos mig i forvejen og har et år eller mere på bagen.

Jeg er bestemt ikke frelst. Og jeg holder helt bestemt at at købe nyt – high street som high end. Men derfor synes jeg stadig, det er dejligt at bruge de ting, jeg allerede har. Af flere årsager. Og gerne på nye måder og i nye kombinationer. Tommelfingerreglen om at vi 80% af tiden går i 20% af vores tøj, vil jeg nemlig gerne gøre til skamme. Det er en skæg lille udfordring.

I aften skal jeg til Rolling Stones. Jeg glæder mig helt umanerligt, men desværre er der lidt skår i glæden, da Drømmemanden er blevet syg. Så skal finde en stand-in, hvis ikke han bliver friskere i løbet af et par timer. Bliver godt uanset hvad, men ville jo helst med ham. Paillet-blazeren og læderleggins’ne ligger allerede klar og skråler Paint it Black

Jakke/skjorte | Storm & Marie (som jakkereklamelink)
Strik | Aiayu
Nederdel | Second Female
Taske | Leowulff
Sneakers | Nike SB (reklamelink)
Solbriller | Gucci

(Visited 2.834 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Nu vi taler om at bruge tøj længe og lag på lag (love!) – har du nogen gode anbefalinger til strømpebukser? Jeg forsøger at udvide min horisont mod nogen, som måske er lidt bedre produceret end flertallet, og som holder godt og længe :)

  Knus

  1. Hej Lisbeth, beklager det sene svar. Jeg er vildt glad for Falke og Dear Denier :) Kram E

 2. Jeg købte forleden en læder nederdel lidt i samme farve som din. Men har været lidt i tvivl om hvordan jeg skulle sætte et outfit sammen (samt om jeg turde at gå i den). Dit outfit er et dejligt efterårsoutfit og du har givet mig en ide til hvordan jeg bruger nederdelen, så tak for det :)

  1. Det var det bedste jeg kunne høre! Håber du får masser af glæde af din nederdel ♡

   1. Det er jeg sikker på jeg gør :) Nu er det så bare om jeg også “tør” da det er lidt anderledes end hvad jeg normalt går i. Men synes bare den er så fin.