Garderobe: Sæsonskift I

I løbet af denne uge får I mine bud på hvordan man kan klarer overgangen fra vinter til forår på garderobefronten. Og sæsonskift i det hele taget. Uden at gå i for lidt tøj og blive syg. Og uden at skulle investere i nye ting i massevis (selvom det er svært fristende), men i stedet bruge noget af det man har på nye måder og så supplere med lidt nyt og forårsfint.

I dag er det sidste års sommersandaler, der kommer til deres ret igen med en glimmersok i og så har yndlingstasken fået et silketørklæde på for lidt farvepep.

Tricket med fine strømper i åbne sandaler fungerer mindst lige så godt til pumps.

Foto: Luka Roné

Jacket | Anine Bing  (annoncelink)
Shirt | Second Female 
Jeans | Mother
Sandals | Ganni (old)
Bag | Leowulff
Scarf | Malene Hocke
Socks | Dear Denier

(Visited 3.619 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Dejligt indlæg og meget inspirerende. Virkelig fin styling. Jeg mangler et tip til at style denne nederdel http://www.boozt.com/eu/en/baum-und-pferdgarten/sashenka_15177582/15177583. Jeg tænker en sort top, der skal pose udover – men hvad med sko/stiletter/pumps/sandaler med hæl? Jeg ved ikke rigtig med strømpebukser, det ville måske se hårdt ud med sort. Hvilke vil du foreslå? Skal lige siges, at det er et outfit, som jeg skal have på til et bryllup. kan du hjælpe med et tip?

  1. Dét er jeg glad for at høre og tak for feedback. Hvis ikke du vil have sort på (til bryllup), så kunne en top à la denne også være fin: https://www.zalando.dk/topshop-bluser-navyblue-tp721e0fj-k11.html

   Hvis det er varmt nok til ikke at have strømpebukser på, ville jeg til enhver tid foretrække bare ben :)

   Og så et par smukke stilletter (eller endnu bedre sandaler, hvis det er varmt nok) med hæl og så er du klar til bryllupsfest. Rosa/lyserød er virkelig flot sammen med mørkeblå og ellers ville guld også være fint.

   Håber du får en dejlig fest,

   Klem Emily

   1. Tusinde tak fir tips, Emily. Faktisk havde jeg ikke skænket en top i navy en tanke, men det er jo yderst oplagt, så det vil jeg straks begive mig ud i. Jeg vil nemlig helst undgå sort, selvom bruden synes det er helt fint med sort. Og så synes jeg det kunne være rigtig fint med noget rosa eller guld til – det er helt oplagt. Tak for alle inputs – det er en virkelig stor hjælp :) Kram til dig

 2. Jeg er vild med det! Du ser så sød og fancy ud på samme tid. Må straks hjem og finde glimmersokkerne frem – og bandanaen… Jeg må eje den der, for den er simpelthen for pæn til ikke at være en del af mit klædeskab til den pris. TAK!
  /Christina

  1. Det var bestemt så lidt og tak for din kommentar. “Sød og fancy”, så bliver det ikke bedre :D Kram og knus Emily

 3. Du ser simplethen saa skoen, smuk og sod ud!
  Fede sandaler og super fint med glimmersokker!

 4. Hei

  Inspirerende blog du har. Superfin jakke! Hvordan er den i str? Hvordan str har du?

  Hilsen
  Anne-Mette

  1. Hej Anne-Mette, mange tak :) Min er en small og det er det, jeg normalt bruger :) Klem Emily