Casual but nice

Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg ikke vild med at være overdressed. Pænt klædt på, jo, lige tilpas, selvfølgelig, et par iøjnefaldende detaljer, ja tak, men også helst lidt casual og skødesløs samtidig.

Så da vi i weekenden skulle til vielse og reception blev det et alletiders kompromis mellem at være fin (det er jo også en slags gestus, man skylder brudeparret) og godt tilpas. På banen kom min ‘go to-uniform’ (læderjakke og tee) foroven og en maxinederdel med masser af volumen og flæserier tilsat sølvpumps på nederste halvdel.

Havde det været kirkebryllup og fest, så havde påklædningen selvfølgelig været anderledes, men dette endte med at passe spot on til lejligheden. Det er jo altid lidt et gamble, for man kan aldrig vide hvad de andre har på.

Jacket | Anine Bing (similar here, annoncelink)
Tee | & Other Stories (old)
Skirt | Ganni
Pumps | Zara
Bag | Mansur Gavriel (annoncelink)

(Visited 4.084 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Kunne lige forestille mig at min mormor kom hen og sagde at man da slet slet ikke har sort til et bryllup ?? åh så gammeldags
    Anyways, jeg er personligt vild med dit outfit ☺

    1. Åh en lille sort jakke skader aldrig nogen hva? Men havde ikke taget den på til et større kirkebryllup, men nej det er ikke nemt at holde rede i ;) Kram E

    1. Tak skal du have selv søde Julie :) Kan også mærke at det bliver en der kommer en masse på i løbet af både forår og sommer. Ny garderobefavorit! Klem