California

Okay vejret er stadig noget ustadigt og det føles lidt som om man gambler (med helbreddet), når man klæder sig på om morgenen. Men af og til så er den der altså. Den der milde brise. Lidt solstråler der føles varme. Fugle der pipper på livet løs omkring solnedgang. Og et lykkeligt kvarter udenfor, hvor det gik an med t-shirt og jakke og bare tæer i skoene.

Selvom de er et nødvendigt onde og man, hvis man gør sig umage, kan få dem til se smarte(re) ud, så kan jeg altså ikke lide strømper og strømpebukser. Og benytter først mulige chance til at smide dem. Således er fødderne sluppet fri og venter jeg blot på, at bare ben for alvor bliver en mulighed. Men må nok hellere vente bare lidt endnu…

Ps. Kan I lide mit rygmærketema? Mere halløj på bagsiden her og her.

Foto: Luka Roné

Jacket | Stussy
Tee | Other Stories (annoncelink)
Shirt | Mango
Jeans | Selected Femme (old)
Pumps | Zara
Sunglasses | Céline
Bag | Truss

(Visited 2.687 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar

  1. Åh, jeg er vild med din kombination af de feminine blomster og den rå jakke. Perfekt forår! Glæder mig virkelig til det for alvor bliver lunt nok til t-shirts og læderjakke. Jeg har alt for mange forårs outfits klar i hovedet efterhånden ;)

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk