Op og ned

Selvom man er en jahat og prøver at tage det meste muntert, så betyder det jo ikke, at alting altid er fuldstændig fjong. Ugens op- og nedture.

Ned:
At knække en fortand første dag på skiferie. Og nej, det var ikke på ski i færd med noget eventyrlystent. Det skete derimod ved at tygge (ret hårdt ups) i gaflen under feriens første frokost. Spis pænt Emily!

Fuld indbakke og (mere end) fuld vasketøjskurv, at blive gennemblødt til skindet (både på ski hvor det tisregnede og i dag i København, der alligevel ikke var i forårshumør) og Penny-savn.

Op:
At være blevet så god på ski, at jeg fik ægte ros af min kæreste. For første gang. Vi er gået fra, at jeg lignede ‘en dødsbegynder’ (sagt kærligt… håber jeg), til at han lyder oprigtig stolt.

Bryllupsplanlægning der tilsyneladende flasker sig, en vintage-kimono med mit eget ‘rygmærke’ og Penny-gensyn.

At jeg i skrivende stund sidder og spiser aftensmad pr. room service i min hotelseng i Stockholm. Prøver dog at undgå gaflen…

(Visited 5.258 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Når du skriver at bryllups-planlægningen flasker sig, så hentyder du vel til din nyerhvervede pyntechef og borddæknignen, der på magisk vis har løst sig selv, right?! #nervøsvelour #servietvifter

 2. Virkelig træls med tanden…
  Men nøj hvor er den kimono flot! Sådan en gad jeg godt eje ?

 3. Hej Emily, øv hvor ærgerligt med tanden :-(
  Må jeg spørge hvor din lækre kimono er fra?
  Tine x

 4. Det er nok noget nær den smukkeste kimono jeg NOGENSINDE har set!! Hvor har du dog opstøvet den?!

 5. Hej søde piger, kimonoen er fra Rabens Saloner :) Kram og dejlig dag til jer <3