Op og ned

Selvom man er en jahat og prøver at tage det meste muntert, så betyder det jo ikke, at alting altid er fuldstændig fjong. Ugens op- og nedture.

Ned:
PMS af den helt dyre slags. ALT er oppustet/hævet. ALLE er irriterende. INGEN forstår mig. Lige med undtagelse af Penny selvfølgelig. At jeg har fået en dum fedt-/skidtplet på min helt nye rulamsfrakke.

Op:
At jeg ikke har mærket noget særligt til jetlag. Hverken mens jeg var i New York eller efter jeg er kommet hjem igen. New York i almindelig og Soho i særdeleshed. Elsker. At der er nye afsnit af GIRLS. Og at weekenden er lige om hjørnet og fuld af gode planer og mennesker. Håber bare de forstår mig og ikke er irriterende ;)

Foto: Lasse Bak Mejlvang

(Visited 3.422 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Altså når jeg har jetlag, har jeg det NØJAGTIG sådan der – oppustet og fuld af had til alle andre, som jeg synes, er nogle idioter.

  S.

  1. Ville ønske det var undskyldningen, men startede allerede inden New York. Og har sovet så fint og på rigtige tidspunkter. Bare sur spærrebalon på tur tror jeg… Kram og god weekend

 2. Hej Emily,
  Tak for en virkelig fin og inspirerende blog. Hvor er din smukke kjole fra?
  Bedste hilsner,
  Nadja

  1. Hej Nadja, selv tak – så hyggeligt at høre. Den er fra H&M Trend. God weekend, klem Emily

  1. Men tør jeg komme rensebenzin på lyst ruskind? :S Må prøve på et usynligt sted… :)