Op og ned

Selvom man er en jahat og prøver at tage det meste muntert, så betyder det jo ikke, at alting altid er fuldstændig fjong. Ugens op- og nedture.

Ned:
At bloggen blev hacket. Og at jeg gled og faldt på cykel på en sneglat vej. At fryse så meget, at man bliver (pinligt) hysterisk. Lidt for mange bolde i luften og deadlines. At jeg altid er for sent ude med at pakke.

Op:
Alle jeres opmærksomme beskeder, snaps og mails vedrørende hackeriet. At al sikkerhed blev opdateret og efterspændt på den konto. Penny i nysne. Og at kufferten trods alt blev pakket, omend i 11. time og at turen nu går til New York :)

(Visited 4.734 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Hvor er det surt – men godt at I fik bloggen ekstra godt beskyttet nu. Det er utroligt, så sårbar ens værk pludselig er i sådan situation.
  Livet er op og ned – og tak for det, ellers mærker vi jo ikke alt det gode ;-)
  Dejligt skriv!
  /L

  1. Har heldigvis back-up af alt, men derfor er det bestemt irriterende og unødvendigt. OG helt enig, der er sjældent noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget :) Kram E

 2. Op og ned – dem har vi vist alle i større eller mindre grad.
  Ps. Jeg bliver (pinligt) hysterisk, når jeg bliver for sulten… Bare spørg min mand ;-)
  God tur til NY

 3. Kan så meget relatere til dit cykel-uheld – jeg faldt på en glat løbetur i mandags, og har nu kæmpe hudafskrabninger på knæ, albue og skulder (ja, selv dér), som svier som bare pokker! Men vender man den om, så er det da også næsten en præstation at falde i løb eller på cykel for den sags skyld, så det skal vi da næste have et opturs-klap på skulderen for :-)
  God tur til NYC!!!

 4. Jeg faldt også på cyklen to gange, en dag for nylig hvor det var glat….. Så nu kører jeg med cykelhjelm ;) det har jeg ellers aldrig gjort…..