Tweed & glitter

Tweed behøver ikke være forbeholdt ældre, engelske mænd på vej på jagt. Slet ikke når der er drysset lidt glittertråde i den og den kommer i en vaks, lang blazer. Så kan man vupti føle sig som en opdateret version af en filmheltinde (af den mere boglige, måske endda intellektuelle slags) anno 1980 eller deromkring. Og det er ikke en dårlig ting i min bog.

Billederne er fra sidste uge. For i dag står den på skijakke i stedet for tweedblazer og goggles i stedet for solbriller. Vi stornyder nemlig vores vinterferie i Frankrig og på trods af en knækket tand (som jeg fik fikset i går hos en tandlæge, der havde læst i Danmark og derfor talte dansk, hvad er chancen?) og liiiidt for godt vejr (= meget sparsom sne), så er der altså alpeidyl og ditto nydning (især i form af croissant og crêpe, mine livretter) for alle pengene. Morillon og Somoëns er de hyggeligste alpelandsbyer, jeg endnu har besøgt i Frankrig, her gad jeg godt købe en lille hytte og bo et par måneder hver vinter. #Ønsketænkning men hvem ved, det meste starter jo med en drøm.

Så måske opdateringerne herinde bliver lidt færre i de kommende dage, crêpes’ne spiser jo ikke sig selv ;)

Foto: Luka Roné

Blazer | Mango
Jeans | Levis
Tee | found at a market in Thailand
Boots | Ayede
Bag | Leowulff

(Visited 3.561 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. Hej Emily. Nu tror jeg altså at den taske kommer på ønskesedlen til sommer;) jeg kan se at den ofte er dit førstevalg som en god hverdags taske . Knus fra Tanja

    1. Jeg elsker den virkelig også, den giver mig altid et smil på læben, med sit lille glade ‘ansigt’ :) Kram Emily

  2. Som altid noget så smart :-) Du har ofte den smukke halskæde på. Den er jeg vild med! Hvor er den fra?
    Kh. Karen

    1. Hej Karen, den har guldsmed Sofie Lunøe lavet (efter mit ønske/design) og hun kan lave en lignende på bestilling. Min er i massivt guld og med små diamanter i og kostede ca. 5.000 kr. Den kan også udføres uden sten, i sølv osv. Du kan finde hende her: http://sofielunoe.com Kram Emily

    1. Præcis, det må realiserer på et tidspunkt. Om ikke alt for længe helst. Kram til dig søde C