Garderobe: Sæsonskift III

Tredje og sidste del af min lille forårsgarderobetrilogi. For det der skift fra vinter til forår kan altså være lidt bikset. Det synes jeg i alle tilfælde.

Først og fremmest er vejret komplet ustadigt og utilregneligt og det kan være lidt af en kunst både at føle sig forårsfin og samtidig undgå at erhverve sig en forårsforkølelse. For lad os være ærlige, man er så træt af vintertøj og lag, at de første tegn på forår giver lyst til at trække strømpebuksen af og smyge sommerkjolen på.

Og så har jeg også altid lidt lyst til at erhverve mig en hel ny garderobe, når vi rammer denne tid på året. Hvilket heller ikke er hensigtsmæssigt.

Så lad os i stedet bruge noget af det vi har og nøjes med at supplere med lidt nyt og fint OG husk så at det (desværre) ikke er Californien og at det kan være smart at nappe en tee under stroptoppen eller kjolen OG en glimmersok i sandalen :)

Eller giv vinterens yndlingsuldtrøje(r) længere levetid ved at bruge dem som overtøj/yderste lag her i de lunere måneder. Uldtrøje, denimnederdel, sneakers. Voilà! Materialemiks er vejen frem. Elsker også uld, silke og læder sammen.

Glædeligt forår venner og weekend lige om lidt <3

Foto: Luka Roné

Knit | Ganni
Skirt | vintage Levis
Sneakers | Vans
Bag | Chanel

(Visited 3.064 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Åh ja, det bliver så skønt, når vi for alvor kan lade jakken hænge derhjemme – eller i hvert fald nøjes med læderbassen uden bekymringer! Jeg er en værre frossenpind, så jeg tør ikke helt begynde endnu, men hvis vi (forhåbentligt) fortsætter som nu med vejret, så er der ikke længe til! :D

    Knus, og god weekend
    // http://www.moonlitmadness.dk