Morgenstund

Sommermorgenmad, god tid, kaffe og et blad. Sådan kan jeg bedst lide at starte dagen. Nuvel som oftest efter gåtur eller træning, men det er nu stadig dejligt med en rolig morgen(mad), inden dagen rigtig går løs.

Min kæreste forstår sig ikke helt på det (klassisk a-menneske vs. b-menneske tror jeg) og står helst op så sent som overhovedet muligt, så det er også min solotid, hvor jeg er alene og lader op.

Og fylder på med både vitaminer og inspiration :)

 

(Visited 2.780 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Åh, hvor ser det bare hyggeligt ud! Min morgen starter også stille og roligt, for jeg har læseferie og er derfor den eneste hjemme. Så jeg nyder min havregrød med sirup, mandler og dadler og min morgenkaffe udenfor i solen, når vejret tillader det. Ellers sidder jeg inde i stuen, med et tæppe, og en snorkende hund ved siden af mig. Dét er morgenidyl! <3

 2. Åh, langsomme morgener er det bedste der findes. Min kæreste arbejder ofte om aftenen/natten og er udpræget B-menneske, så det er min alenetid, hvilket jeg virkelig nyder. Især de dage, hvor der er tid til at gå rundt i morgenkåbe hele formiddagen. Jeg spiser altid (!) et blødkogt æg, en rugbrødsmad med ost og drikker 2 kopper kaffe. Min livret på den tid af dagen.

 3. Jeg kunne ikke være mere enig. Jeg står gerne op 1,5-2 timer før, jeg skal ud ad døren. Jeg skal oftest hjemmefra omkring 7:30, så jeg står gerne op omkring 5:45. Så har jeg tid til at vågne med podcasts, spise langsom morgenmad, drikke to kopper kaffe. Det giver mig mere energi i løbet af dagen end at sove den time ekstra :-)

  1. Så hyggeligt at have tid til at ‘nusse’ lidt rundt og ja, har det ligesom dig. Står jeg for sent op, føler jeg, jeg er to skridt bagefter resten af dagen… Klem E

 4. Der er jeg meget mere ligesom ham. Jeg står selv op ca 45 minutter inden jeg skal afsted og når da både bad og morgenmad og det hele. Men åh hvis jeg havde råd til at spise din lækre morgenmad hver dag kunne det godt ske jeg også stod lidt tidligere op! <3

  1. Ja, den er det hele værd, glæder mig også nærmest allerede til morgenmad, når jeg går i seng om aftenen ;) Klem til dig

 5. Hej Emily. Er det peanut butter du har på din grød eller er det youghurt du får at spise på dit billede? Det ser lækkert ud. Hvad er det nu de hedder de der du også har puttet på? Det er ikke spelt flager vel? Kh. Tanja

  1. Hej Tanja, det er skyr med bær, melon og mandelsmør og så er det bran flakes fra Urtekram :) Klem Emily

 6. Det er nøjagtig samme situation hjemme hos mig og min kæreste. Jeg kan slet ikke finde ud af det, hvis vi står op på samme tid og skal spise morgenmad sammen ;-)

  1. Haha… nej man kan også blive helt vant til at have morgenen fuldstændig for sig selv ;) Knus E