Fredagsslik

Den bedste slags souvenirs? Dem man kan læse og dem man kan spise ;)

Nå ja, er egentlig også glad for dem, man kan spise af.

Denne omgang fredagsgodter er bragt hjem fra Amerika og jeg må nok indrømme, at de er udvalgt primært på grund af deres yndige ydre. Hvilke viste sig at have en succesrate i forhold til smag på 50%.

M&M’s med peanutbutter, favoritten over dem alle, burde selvklart også have været repræsenteret her. Men jeg havde allerede spist dem. Og måtte ifølge selvbestaltede regler kun købe 1 pose. Alt muligt andet slik kan jeg nøjes med et par stykker af, men ikke M&M’s med peanutbutter. Min absolutte akilleshæl…

Har I en yndlingssliksouvenir, som I må have med hjem fra rejser?

Junior Mints kendte jeg i forvejen og dem vidste jeg, var et hit. Tænk After Eight i pastiller. Og i verdens fineste pakke. Kæmpe tommel opad.

5th Avenue baren var også ren kræs. Men igen, man kan næsten ikke gå galt i byen med ‘crunchy peanutbutter covered in rich chocolate’. Oplevelsen er lidt et kryds mellem Daim og Kit Kat og så med peanutbuttersmag forstås. Det bliver ikke sidste gang.

Goo Goo Cluster der i princippet er bygget op som vores egen P-Tærte skuffede dog. P-Tærten vinder med hestelængder for sin seje franske nougat og smager alt i alt bedre. Den amerikanske pendant var lidt for sød og anonym. Men i pænere pakke, det skal den have.

Og det samme galdt for Big Cherry, som jeg ellers havde meget høje forventninger til. Både fordi den er pakket ind i det pæneste slikpapir, jeg nogensinde har set, men også fordi jeg elsker kirsebær. Og både den ægte vare og den syntetiske kirsebærsliksmag. Der var dog ikke så meget at spore af nogen af delene i Big Cherry. Bare en masse pink fyld med spøjs konsistens og alt for lidt pang på kirsebærsmagen.

(Visited 2.832 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Når jeg har været i London omkring juletid, har de altid store rensdyrformet maltesers. Jeg elsker maltesers, og den her større version (ca. på størrelse med en kæmpe brazil, hvis du kender dem), er bare endnu bedre – og med et tykt lag lys chokolade, så man får det der ‘knæk’ når man bider af den. MUMS. De er gode!

  2. Absolut ALT med peanutbutter – og som dig især M&M (dog uden regel om kun at må købe én pose ;-) )
    M&Ms med mint og den med mørk chokolade er også gode!
    Ellers Jelly Bellies i rigelige mængder ligesom skittles er godt :-D

  3. TONY’s chokolade fra Holland (jeg har boet i Amsterdam ;)). Nogen burde seriøst begynde at importere det til Danmark, det er SÅ godt!