Fredagsslik

Jeg elsker surt slik. Jo mere syrligt desto bedre. Det ved mine veninder godt og en særligt sød en af dem, købte derfor de her sure bælter til mig, da hun faldt over dem i Harald Nyborg (ja, wtf?).

De er imidlertid helt umanerligt gode. Som I tæt på det bedste sure slik, jeg har smagt. Kun overgået af nogle sort/røde runde banditter på størrelse med en femmer (ved ikke hvad de hedder?), halvt vingummi, halvt lakrids, der også er dækket i et godt lag surt vidunderstøv.

Nå, men tilbage til ‘bredbåndende’ her. Smagen er den helt rigtige blanding af naturlig og syntetisk (selvom den vist faktisk ‘kun’ er naturlig og farverne ligeså). Kirsebær er selvfølgelig favoritten, men fersken, jordbær og æble er heller ikke så tossede endda. De ryger lige i fredagsslikskålen.

Så nu håber jeg ikke, jeg skal helt til Harald Nyborg for at få fat i flere…

Rigtig god weekend søde mennesker <3

(Visited 3.361 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Hej søde Emily. Hvor har du købt de fine stryge mærker (er det ikke sådan nogle :) knus fra Tanja

 2. Hey,

  Er helt sikker på, du også kan få dem i Bilka. Jeg voldæder dem gennem min barsel.

  God weekend.

 3. Elsker dine slikanbefalinger søde Emily ? ♥️

  Kan i øvrigt meddele at Harald Nyborg leverer for kun 9 kr., skulle du komme i nød…har netop selv bestilt 4 x sour bredbånd efter at have læst dit indlæg…

  Kram og god weekend!

 4. Fakta har dem også – for hos mig er surt slik også en favorit. Mener egentligt også, at Netto har dem. Måske er det spotvare hos dem :-)

 5. De er SÅ gode – og min helt store craving, da jeg var gravid ? Jeg fik mit fiks i Føtex på Fisketorvet, så det burde være inden for overkommelig afstand for dig ?
  /Maria – modemedmere.dk

 6. De der sort/røde nogen er farligt herlige!!! Jeg bruger dem i min undervisning (altså ideen om dem, ikke de fysiske nogen. Dem ville jeg guffe i mig, før jeg nåede til min pointe) som eksempel på hvordan man kan skabe lidelse ved at følge sine begær…

 7. Hvor sjovt, det er også mine all time favorites. Kan dog bedst lide den version, der hedder Regnbuestykker. Danm… de er gode. Netto har dem af og til som spotvare til sølle 12kr ?

 8. Ih hvor er I altså gode <3 Tak for slikservice retur, ingen skal undvære surt slik. Kram til jer <3