Ruffle Checks

Et lille pip fra Captiva i Florida, hvor jeg hygger mig helt gevaldigt. I går iført en kjole, der slet og ret skreg Florida, da jeg så den i H&M, så den måtte med på rejse. Det er skægt, med sådan noget, for den er ikke umiddelbart en, jeg ville hoppe i derhjemme, men her er den helt perfekt og jeg føler mig så godt tilpas i den.

I går besøgte vi noget nær et kageparadis, Bubbleroom, som i sig selv er hele turen til Florida værd, glæder mig til at vise jer mere fra det. I dag er der kajak og parasailing på programmet, mens jeg i går fik opfyldt et kæmpe ønske og så vilde delfiner.

Klar parat eventyr!

Ps. Jeg er helt bagud på kommentarer, men glæder mig til at læse og svare på alle, så snart tid(szone) og netforbindelse tillader det :)

Dress | H&M
Shoes | Vagabond
Bag | Mansur Gavriel

(Visited 2.000 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Den er simpelthen så klædelig til dig! Virkelig, virkelig fin. Jeg er selv lidt tilbageholden med off shoulder tendensen, fordi jeg ikke kan overskue at skulle trække ærmerne ned på plads igen, hver gang jeg har løftet armene, men er det mindre aktuelt, når den får lov at sidde på skrå sådan der? :)

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk

    1. I hear you! Men synes faktisk ikke denne her gør det. Nok fordi udskæringen er stå stor/falder ned over den ene skulder. Klem E

    1. Jeg fik to! Eller flere faktisk ;) Og resten med hjem. Se indlægget jeg lige har udgivet. Uhhhhm altså! Den nåede jeg desværre ikke, men må vist tilbage til Sanibel <3 Kram