Sund fastfood-bowl, bryllups- og bikinibootcamp & hjemmelavet lemonade

For et år siden delte jeg opskriften på en sund fastfood-salat, bestående af en masse grøntsager og lækre falafler, der kan laves på under 15 minutter…

April måned for et år siden à la nærværende blog. Jeg husker levende, hvordan jeg var i bryllupsmodus. Så spændt og glad. Dét gad jeg altså godt prøve igen, alle de gode sommerfugle i maven, planlægningen og så selvfølgelig kulminationen i en af de bedste dage – hvis ikke den bedste – dage i mit liv. Tænker at vi må lave en lille genopførsel, når vi har været gift i 5 år. Det var simpelthen for godt til ikke at gøre igen.

Nå, men udover at jeg havde bryllup på en del af hjernen så var jeg minsandten også på påskeski (akkurat som nu) og så nød jeg også et par intet mindre end pragtfulde dage på Mallorca. April i år tegner til at blive mindst lige så rar. Alpenydning er allerede halvvejs afviklet og selvom jeg ikke har nogen Mallorca-tur i sigte, så skal jeg til Malaga på en arbejdstur i slutningen af april, så herfra er der slet ingen klager overhovedet.

Jeg håber, at I får en dejlig weekend ♥ Min skal bruges på ski her i Schweiz og med lidt påskerosé og en ostefondue, tror jeg.

… og så var april måneden hvor jeg startede min Bryllups- og bikinibootcamp, hvor jeg i første omgang satte fokus på at bevæge sig…

… jeg delte en #Deskfie med ugens hjælpere på mit skrivebord…

… opdaterede jer på bryllupssituationen

… delte sunde opskrifter på både burgere og pandekager

… skrev om ugens op- og nedture

… viste jer Små ting med fransk alpeidyl…

… hyldede endnu engang croissanten med Croissant Love i form af både halskæde og nøglering formet som min yndlingssnack…

… blev interviewet til leVICHYmag om mine skønhedsrutiner og snakken faldt både på kærlighed til jakker, søvn og hverdagsmagi

… delte opskrifter på både den smukkeste raw cheesecake og chewy hasselnødde-brownies fra bogen Fabelagtige Fristelser

… tippede om strygelapper, der er en perfekt måde at friske en gammel t-shirt eller jakke op…

… delte Små ting fra en skæppeskøn påskeferie, der blandt andet indebar dejlig afslapning og læsetid…

… var på Mallorca, hvor jeg hoppede i et outfit bestående af gamle favoritter foran nummer 13, mit lykketal

… viste jer endnu engang mit skrivebord i form af en #Deskfie og en overflod af beautyprodukter…

… delte flere Små ting, her med yndlingsforårsspise…

… drak den skønneste hjemmelavede lemonade på Mallorca og delte opskriften…

… viste et lidt mere sydlandsk-inspireret kontor frem, en #Deskfie fra Mallorca…

… tippede om den hyggeligste, lille strandbar, hvor det er skønt at sidde med en rosé sangria og nyde solnedgangen…

… og gav jeg en opdatering på min første uge i bryllupsbootcampen.

(Visited 3.555 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Blev “Astragal” nogensinde diskuteret? Jeg kan se, at den sidste år, i marts, var månedens bog i læseklubben, men jeg kan ikke finde et opfølgende indlæg? Jeg spørger fordi, at jeg har bogen liggende, og jeg er lidt nysgerrig på, om den er værd at gå i gang med :-) <3

    1. Hej Dina, det kan jeg heller ikke. Ved simpelthen ikke hvor det er blevet af :'(

      Men ja, den er bestemt værd at læse. Jeg var HELT vild med den. Kram E