#Deskfie

Ugens mantra:

“Attitude is a little tiny thing that makes a big difference”.

Ugens rod hjælpere på mit skrivebord:

→ Vand og kaffe på repeat. Og Voksen ABC i ørerne.

→ Homøopatiske dråber mod min høfeber.

→ Mellemmåltider: Onemeal suppe og NAC bar. Hver for sig.

→ Mix & match øko-parfumeolier fra den nye Conscious Exclusice kollektion. Lander i H&M d. 20. april.

Denne her video. Håber på selv at lave sådan en sej lille en, en dag <3

Pæneste nye kontorartikler.

→ Forårsrengøring af indersiden: 7 day Cleanse.

→ Min enhjørningtapeholder. Altid en ven i nøden.

(Visited 2.356 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Hvor er det nu du har købt din tapeholder? Jeg er helt forelsket! Min kæreste kommer så meget til at fortryde vores fælles kontor. :P

  1. I H&M <3 Hahaha... tror også min kæreste er glad for at min bor på mit kontor ude i byen ;) Kram

 2. Kære Emily!
  Jeg kunne ikke lade være at bide mærke i, at du bruger homøopatiske dråber. Jeg synes bestemt at din generelle åbenhed er prisværdigt, men jeg vil alligevel opfordre dig til at bevare en vision skepsis overfor alternativ medicin.

  Homøopatisk medicin har to grundantagelser:
  1. Medicinen bliver stærkere jo mere du fortynder den.

  2. Den menneskelige krop kan kun rumme to ting, der skaber de samme symptomer samtidig. Med den tankegang kan man altså kurerer søvnløshed ved at drikke kaffe.

  Det er selvfølgelig din krop, og du må bruge de ting, som du synes virker for dig :-) men du har også et rigtig stærkt talerør her. Homøopati er selvfølgelig ikke farligt, hvis du kurerer allergier med den, men desperate mennesker forsøger, at kurerer kræft med homøopati, og så er det pludselig rigtig farligt. Og jo flere steder man møder ideen om at homøopati virker jo større sandsynlighed er der for, at man vælger det frem for traditionel medicin.

  Så hurra for åbenhed, men også hurra for skepsis og tak for en fantastisk blog.

  Kh. Nynne

  1. Kære Nynne

   Tak for din saglige kommentar. Det synes jeg er en vigtig og fin pointe og jeg husker lidt ekstra skepsis (og at jeg har en stor kanal her). Den er der nu også generelt og bruger ikke homøopati til noget andet, men lige denne her for høfeberen er jeg fan af gennem mange år. Ingen antihistamin har endnu gjort det lige så godt. Og ja, jeg er helt med på at meget måske foregår mellem ørerne, men om ikke andet med ønsket effekt :)

   Selv tak og rigtig dejlig dag til dig,

   Klem
   Emily

 3. Hej Emily?
  Dine homøopatiske dråber… hvad hedder de? Hvor købes de? Og hvordan virker de? Jeg er multialegiker og har det frygteligt foråret og sommeren igennem… jeg får normalt binyrebarkhormon indsprøjtninger – men hvis jeg kunne gøre noget ved det på en mere naturlig måde ville det rede mit liv❤

  1. De hedder Høron og kan fås i helsekostforretninger. Hvordan homøopati virker (og om det virker) er lidt oppe i luften, men du kan prøve at søge på det :) Jeg synes de hjælper mig, så det er måske også et forsøg værd for dig :) Kram Emily