Weekend-tid

Foto herfra

Udover at skulle til cocktailfest i aften, fødselsdag i morgen og på barselsbesøg søndag, så har jeg en særligt vigtig mission denne weekend:

Jeg skal bage banankage!

Jeg har cravet banankage i et par uger nu (nope, ikke gravid, har bare lyst til banankage) og efter at jeg et par gange i løbet af ugen, er stødt på banana bread ude på internettet og ovre på Instagram (ok har måske selv opsøgt det lidt) er lysten ikke blevet mindre.

Vidste I at banana bread bare er engelsk for banankage? Har altid troet det var mere mad end kage, men nope. Stort set samme ingredienser… Og vidste I at engelsksprogede mennesker – fordi de bager kagen i en brødform og samtidig kalder den ‘brød’ til efternavn – må spise banankage til morgenmad? I skiver. Med smør eller peanutbutter på. Siger det bare…

Jeg er i alle tilfælde fan af konceptet og nu er der ingen vej udenom at bage banana bread hurtigst muligt.

Jeg ønsker jer en mægtig fin weekend <3

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder, vigtigheder og finurligheder fra www at slappe af med i weekenden:

Lyserød er (stadig) hot.

Kommer du også tit for sent? Så vil du nok blive glad for at læse det her.

De bedste tips til at bringe foråret indenfor.

Er det skidt at ville hæve niveauet? Janes glimrende tanker om mad-eliten.

Hvis weekenden står i selvforkælelsens tegn: 3 naturlige bud på masker og scrubs.

Mode har ingen alder. Heldigvis.

Serie binge-watching i weekenden? Ok, måske ikke i det her vejr, men skulle det begynde at regne, er her 35 bud på serier du bør se.

Her er (måske) forklaringen på, hvorfor det kan være svært at huske navne.

Denne fik mig til at grine.

Er du i humør til at lave lidt om derhjemme, er her 7 bud på DIY-løsninger til hjemmet.

Hvad børn ville gøre, hvis det regnede med penge? Sødt.

(Visited 3.714 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Banana bread banan kage – same same – her i huset spises den altid med smør og pålægschokolade.

 2. Ha ha! Da jeg boede i Miami og stødte på banana bread, troede jeg også, at det var mere et madbrød end kage. Så jeg spiste det gladeligt til morgenmad i flere uger.??

 3. Jeg fik bagt banankage i sidste weekend – netop også for at stille lysten til kage :P Det hjalp dog ikke på cravingen, for nu har jeg bare lyst til at bage den endnu engang, fordi den blev så god. (Den var også perfekt til morgenmad dagen efter, haha).

 4. Jeg synes det er fedt, hvordan du ofte lige kommer med disclaimeren ‘nej, jeg er ikke gravid’ efter et udsagn. Bare lige for at undgå eventuelle kommentarer omkring det. Og ellers vil jeg også sige, at det er helt okay at crave banankage, gravid eller ej ;) Jeg får i hvert fald også lyst til det nu!

 5. Gad vide hvor mange af dine læsere, som lige nu craver banankage ☺

  Jeg bagte den fra Julie Zangenbergs blog sidst og den var enormt lækkert og “fluffy”.

  Og kære Emily jeg bliver lidt ked af det på dine vegne, hvis du føler, at du har behov for (nødvendigt) at skrive det med cravings.

 6. Den banankage ser så god ud! Jeg spiste gladeligt bananabread post-surf i Mellemamerika – det talte jo ikke rigtig som kage.. ;) Håber du vil dele opskriften hvis succes!

  1. Jeg går bare og venter på at mine bananer bliver modne, så jeg selv kan bage. Bliver det et hit, så deler jeg selvfølgelig her :) Klem