Happy Monday!

Glædelig mandag! Har jeres været ok?

Jeg er ellers for det meste ret mandagsfornøjet, men i dag var jeg mere i weekend-modus, da jeg vågnede. Som om det eneste rigtige var at lege søndag igen. Ret beset ville jeg faktisk bare helst blive i sengen. Det kunne dog ikke komme på tale, mandag var det. Men så kan man jo om ikke andet belønne sig selv for indsatsen.

Således forærede jeg mig selv blomster på vejen hjem. Franske anemoner der er blandt top 3 af mine yndlingsblomster. Se bare i min header ovenfor.

Normalt køber jeg ikke blomster om mandagen, da de som regel ikke er friske, da der ikke bliver transporteret nye blomster i weekenden. Men de her så nu pæne nok ud og har man lyst til blomster på en mandag, skal man af og til også bare give pokker i selvbestaltede regler og se at købe nogle blomster.

Og så var det ellers bare hjem og af med kontaktlinserne, på med brillerne og håret op i en (meget morsom… hmmm….) knold. Se så føles det nu altså næsten som søndag alligevel.

Tror også det bliver tv-dinner foran Gift ved første blik om lidt. Har et afsnit til gode og er ret spændt på om de skrappe damer Birgitte og Camilla bløder lidt op. Det ville være klædeligt ;)

T-shirten er i øvrigt en souvenir fra New York. Det er Jonathan Simai der står bag og hele overskuddet af salget går til velgørenhed. Den er at finde her.

 

(Visited 3.913 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Åh, jeg kender følelsen. Jeg kunne virkelig godt have brugt en dag fri, da jeg har arbejdet i weekenden. Desuden stod den på undervisning i dag fra 8-16.30. Mit hoved var mørbanket, da læreren sendte os hjem. Ak ja, det kan godt være man har mange privilegier som studerende, men når man er nødt til at arbejde ved siden af, så har man sjældent fri.
  Tror måske jeg vil forkæle mig selv med en pæn buket blomster i morgen? Jeg er i hvert fald stærk inspireret af dine fine fund! Bliver nødt til at finde mig en god blomsterpusher i nærheden af Brønshøj ;)

  // http://www.jannifromtheblog.dk

  1. Din stakkel og jeg kan godt huske hvor hårdt netop det med aldrig rigtig at have fri var, da jeg var studerende. Synes bestemt du har fortjent blomster <3
   Jeg kan ikke huske hvad den hedder, men jeg var ret glad for den blomsterhandler der ligger på Frederikssundsvej (mellem Bellahøj og Brønshøj torv, på højre side, hvis man kører ind mod Nørrebro), da jeg boede i Brønshøj. Det er omtrent overfor sådan en skæg, gammel legetøjsforretning.

   Klem Emily

 2. Det VILLE være klædeligt! Enig.

  Du ser altså nu stadig utroligt tjekket ud – selv med briller og knold ;)