Weekend-tid

Foto herfra

Morgentræningen er veloverstået, vaskemaskinen og tørretumbleren snurrer (sød musik), jeg har lige givet hele huset en overhaling (meget tiltrængt), duftlyset er tændt, der er te på kanden og jeg sidder i sofaen med sol i ansigtet og iført Drømmemandens joggingbukser og arbejder. P.E.R.F.E.K.T.

Og tiltrængt ovenpå en travl, møde- og aftalepakket uge. Glæder mig til en hel dag som ensom ulv i egen rare (og nu rene) rede. Det kan jeg altså mægtigt godt lide af og til. Ro til fordybelse og helt uden forstyrrelser eller steder at være.

I aften skal vi bare holde i hånd, spise en burger og hugge om hvem der skal hente is. Resten af weekenden står på en brunch-aftale, et par timer eller fem foran computeren og så fødselsdagsfejring og navngivningsfest for yndlingsbabyen på søndag.

Gad også godt klemme et smut i biffen ind, send endelig anbefalinger, hvis I har set noget godt for nylig.

Jeg ønsker jer en herlig weekend <3

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder, vigtigheder og finurligheder fra www at slappe af med i weekenden:

Hvorfor kvinder har et større behov for søvn end mænd.

Alternativt – men pænt – vægpynt.

Nok er Kvindernes Internationale Kampdag ovre, men her er alligevel 14 inspirerende film der hylder kvinder. Vi kan jo lige så godt gøre det hver dag.

Søde og sjove fraklip fra The Oscars 2017.

Det er (snart) forår, hvilket betyder start på pollen en masse – og dermed for mange (undertegnede inklusiv) også allergisæsonen. Her er 3 naturlige tips, der forhåbentlig kan hjælpe lidt på allergien.

Vi lever i en vidunderlig verden.

Får du gæster til middag i weekenden? 10 forslag til nemme forretter.

Dit udseende afslører (måske) dit navn.

Den nuttede franske bulldog George forhindrer katastrofe ved bryllup.

Og apropos hund, her er tre bud på god hundetræning til jer, der skal have hvalp til foråret. Herher og her. Har selv gået med Penny to af stederne :)

Smart og flot huskeliste over hvad der skal med i håndbagagen.

Kan man være både feminist og topløs?

Denne shampoo har fået 9000 positive anmeldelser – måske den var værd at prøve?

 

(Visited 3.290 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Har lige set Lion i biografen. En stor film! Kan virkelig anbefales. Skøn weekend til dig :)

 2. Hej Emily

  Vi skal se Aminas Breve på lørdag, filmatiseret efter bog af Jonas T. Bengtson. Iflg. min bedre havldel er bogen god, så er spændt på filmen.

  Når du ind i mellem poster billeder fra andre blogs/sites, er det så nogle bestemte blogs du har en aftale med eller?

  God weekend

  /C.

  1. Hej Charlie

   Hov glemte helt at svare, sorry! Jeg skriver bare og spørger folk og linker altid tilbage til dem :)

   God weeken,

   Klem
   Emily

 3. Dejligt med link til hvalpetræning for os nybagte hundeforældre ?

  Det kunne være lækkert hvis der kom et indlæg med dine erfaringer omkring at få en lille ny hvalp hjem (alene-hjemmetræning, renlighed og bare tips og tricks generelt).

  God weekend ?

  1. Godt det kan bruges :) Uh kan jo næsten ikke huske hvordan det er. Men jeg kan varmt anbefale dig bogen ‘Træn din hvalp’ af Christina Ingerslev (til gengæld ikke den af Gwen Bailey, der hedder det samme). Og så har Irene Jarnved også lavet nogle gode bøger om både familiehunden og hvalpen :) Og så har jeg også skrevet lidt om emnet her:
   http://emilysalomon.dk/2015/06/18/pennys-brevkassesvar/
   http://emilysalomon.dk/2011/05/13/vov/
   Pøj pøj med den lille ny. Kram Emily

 4. Manchester by the sea, smukt filmet og vanvittigt gode skuespilspræstationer. Men meget bevægende, så husk kleenex. Hvis det skal være lidt lettere og opløftende så er LaLaland også fin og æstetisk lækker (Ryan Rosling er jo også easy on the eyes)..

 5. Hej Emily. Hvor er dine flotte glimmerbukser fra <3 – altså dem man kan se på snappen idag :-D
  Kærlig hilsen og god weekend!

 6. Hej Emily! Måske en lidt atypisk kommentar, men jeg sad for første gang i går og så X-games på Dr3, hvilket virkelig fangede mig! Jeg kunne naturligvis ikke lade være med at undgå at lægge mærke til, at det var din kære forlovede, der kommenterede og det gjorde han virkelig fantastisk og entusiastisk, hvilket altså bare gør tingene bedre og sjovere at se ? Jeg lagde dog mærke til en ting, som siden har undret mig og håber lidt du måske vil spørge ham? Jeg har nemlig ikke Instagram, så har ikke fundet en anden ‘direkte’ linje… Mit spørgsmål lyder: Når Kelly Sildaru satte i gang havde hun en mand med ved sin side, som havde en hånd på hendes ryg – hvad er hans funktion og hvorfor har de andre ikke det? ?

  1. Der var meget snak om banen i Hafjell, og et af kritikpunkterne var, at det var svært, at få nok fart på til at udføre sit trick. Kelly Sildaru vejer ikke så meget, og kan derfor have svært ved at få nok fart på. Derfor havde hun en mand, der skubbede hende op i fart på vej ned til kickeren.

   1. Sara har fuldstændig ret :) Og dejligt at I både hjælper hinanden OG at I ser X-Games. Yndlingslæsere <3 Kram til jer