Duften af sommer

Hjemme igen. I alle tilfælde for en kort bemærkning. I eftermiddag går turen nemlig til Stockholm, hvor jeg har et job i morgen. Men nu skulle det ikke handle om mit liv i en kuffert, men om to rare ting, jeg forærede mig selv i Geneve, på vej hjem fra alletiders skitur.

En parfume, jeg har haft et godt øje til i lang tid og min første kærlighed, når det kommer til duftlys.

Og også lidt om forårskuller i almindelighed.

Soleil Blanc fra Tom Fords linje af ekslusive parfumer, dufter af ferie og eksotisk sommer på den bedst tænkelige vis; lidt kokos, lidt sol, lidt blomster, lidt krydret og ret godt. Den minder lidt om en af mine gamle favoritter, Carnal Flower (se alle mine yndlingsparfumer her), men i en lettere, mere delikat (dags)version.

Diptyques måske mest populære (og med rette) duftlys Baies røg også med hjem. Det var selvsamme lys, der i sin tid fik mig hooked på duftlys og selvom jeg har været mere forfalden til deres Figuier de sidste par år, så var der noget hyggeligt over at blive sendt tilbage via duftminder og samtidig direkte fremad til sommer.

Baies (bær) dufter nemlig også af varmere tider og det samme gjorde min cykeltur ud for at hente Penny i går. Fuglene pippede og det var (næsten) mildt nok til at køre uden handsker. Der er forår i vente venner!

Denne her lå i min postkasse og ventede på mig, da jeg kom hjem. Maria Gerhardts nye bog, Transfervindue. Den glæder jeg mig mægtigt til at læse. Måske den skal være månedens bog i læseklubben i april?

 

(Visited 2.856 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

    1. Av må finde en med abonnement, så jeg kan læse. Tak for linket uanset :) Klem Emily

  1. Kan man købe Baies duftlys i nogle butikker i Danmark? Det har stået på min ønskeliste så længe! :)