Skønhedsfavoritter februar

Februars stjerner på badeværelseshylden var primært dem, der fik min vinterudtørrede og trætte hud, til at gløde lidt igen. Og her taler vi ikke forskønnende camouflage, men produkter der gør underværker for overfladen.

Dehydreret. Det er den ene dom, mit betræk altid får til hudanalyser. Doven, er den anden. Og uden at vide hvordan I allesammen ser ud, så tænker jeg, at I nok er nogle stykker med grå, træt, tør hud for tiden, der også godt kunne bruge at komme af med de døde hudceller og stråle foråret i møde. Særligt en ganske lille ændring i min hudplejerutine, har tilsyneladende gjort underværker for mig. Læs med nedenfor.

Og hvis I bare har smuk, dewy, klar og gennemfugtet hud og ikke kunne være mere ligeglade, så er der også lidt om øjenvipper og to cutie-pies til læberne ;)

Restore and Replenish Cream Cleanser fra Balance Me
Jeg har ALTID været en ‘vand og sæbe-pige’. Altså jeg har selvfølgelig ikke brugt decideret sæbe i ansigtet, men en rensegel/-foam og vand. Den sidste måned har jeg dog kun renset med rensemælk/-creme og selvom jeg stadig ikke har vænnet mig helt til tanken, så virker det altså til at min hud er kæmpe fan. Den er ikke længere så tør og det virker også som om den binder fugten bedre. Om morgenen i badet kan jeg selvklart ikke undgå at få lidt vand i ansigtet, men om aftenen er det blot rensecreme, som jeg masserer ind og derefter fjerner med vatrondel, evt. efterfulgt (eller erstattet af) en eau miccelaire og derefter en mild og fugtgivende toner forud for den efterfølgende pleje. Var bange for at bryde ud i en myriade af uregerlige urenheder, men det er ikke sket. Tvært imod.

Så nu lader jeg forsøget rulle videre, selvom jeg altså savner vand…

Jeg er særligt glad for rensecremen fra Balance Me, der bl.a. indeholder collagen, fugtboostende ingredienser og andre lækkerier.

Fås bl.a. hos Greenskin.

Kiehl’s Ultra Facial Toner
Denne kunne godt være kandidat til årets yndlingsprodukt for mig og har været alletiders makker i kampen mod den dehydrerede hud. Glem alt om skrappe tonere med alkohol eller lignende. Denne er fuld af fugtbindende og plejende ingredienser (bl.a. squalane og avokadolie), forbereder huden på den efterfølgende pleje og fjerner eventuelle kalkrester, hvis du har renset med vand.

Fås bl.a. hos Kiehls her og i Magasin og lufthavnen.

Eyelash Activating Serum fra M2
Uden at skulle prale for meget (ok lidt, så) så bliver jeg ofte spurgt om hvilken mascara jeg bruger eller hvor jeg får lavet vipper. De er dog ikke kunstige, og mens mascaraen helt sikkert har en stor del af æren (Miss Hippie fra L’Oréal som jeg har lovprist både her og her), så tilskriver jeg også en del af af øjenvippefanget M2’s øjenvippeserum. Foruden min genpakke selvfølgelig. Jeg har altid været velsignet på øjenvippefronten (bryn not so much), men derfor kan man jo altid optimere lidt. Og det gør den altså. Lige lidt længere, lidt flere og lidt fyldigere vipper. Den er svinedyr, men jeg må være ærlig og sige, at jeg kun bruger den ca. 2 gange om ugen og det fungerer så fint her.

Kan bl.a. fås hos M2 og i Magasin.

Gentle Cream Exfoliant fra Dermalogica 
Mildt eksfolierende maske med mælkesyre og salicylsyre, der er genial til min dovne hud og holder mine porrer fra at stoppe for meget til, hvis ellers jeg husker at bruge den 10-15 minutter, 1-2 gange om ugen. Og som fjerner ‘det trætte og grå’. Jeg har en ret upåvirkelig hud (den er tør, men ikke sart eller irritabel), men hvis man har en mere sensibel hud, så start med bare at bruge den 1 gang pr. uge og i måske blot 5 minutter til en start. Den er ret drøj i brug, denne tube er næsten tom og jeg har haft den i et års tid, hvis ikke længere.

Fås bl.a. hos Dermalogica, i Magasin og hos udvalgte kosmetologer.

SOS Hydra Recharge Cream fra Mádara
Jeg har prøvet utallige cremer, der hævder at fugte dehydreret hud, så det batter, men denne er en af de få, der rent faktisk har virket. Jeg er ikke bange for en fed creme (og topper den i øvrigt gerne af med en god ansigtsolie), men er det ikke lige ens kop te, så er denne altså (også) et hit. Den er ikke fuldfed i konsistensen, men den mætter og plejer alligevel og modvirker (for mig) også at huden bliver tør i løbet af dagen. Og så er den både på pumpe og Eco-certificeret. To gode omend forskellige ting i min bog :)

Kan b.la. får i Matas og Magasin.

Vitamin C Serum fra Mario Badescu
Kate Moss er fan, Blake Lively er fan, jeg er fan. Uden anden sammenligning i øvrigt. C-vitamin serum propfuld af ja, C-vitamin, der er alletiders potente anti-age komponent. Og nej, jeg er (heller) ikke fan af ‘anti-age’ som term. Jeg har ingen skrupler over at ældes og se ældre og ældre ud, men omvendt må det gerne være med ynde og flot hud. Er (næsten) ikke bange for rynker, men er bange for træt, mat og grå hud. Denne her bandit hjælper til mere klar og ensartet hud.

Da jeg skifter mellem 3 forskellige serum, bruger jeg kun denne 2-3 gange om ugen om aftenen.

Fås bl.a. hos Beautyhero og udvalgte kosmetologer.

Panda’s Dream Glossy Lip Crayon og Petite Bunny Gloss Bar fra Tony Moly
Allermest fordi de er komplet cuteness overload, jeg mener, se dem lige <3 Men også fordi det tilmed er en pæn, let farvet læbegloss, der gemmer sig bag hhv. den topnuttede panda og kanin. Generelt er jeg helt pjattet med produkterne fra koreanske Tony Moly, der som oftest gemmer på gode og effektfulde produkter (med value for money) bag det humoristiske eller nuttede ydre.

Fås bl.a. hos Sephora.

(Visited 4.549 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Jeg bogmærker alle de her indlæg og glæder mig til jeg bliver færdiguddannet og får “voksen-løn”! Og glæder mig over at du også er rigtig god til at anbefale SU-venlige produkter <3

  1. Dét er hyggeligt at høre Josefine, så dejligt at de kan bruges og tilmed bliver gemt <3 Og ja, prøver at det er en god blanding af 'højt og lavt', så der er noget for alle - men synes også selv det er skæggest med en god blanding. Både i garderoben og på badeværelseshylden :) Kram Emily

 2. Jeg kan heller ikke undvære vand i min aftenrutine. Men der er en mellemvej. Renseprodukt der masseres ind med lidt vand og afrenses med en opvredet lun vaskeklud (gratis exfoliering af den bedste slags iøvrigt). Jeg bruger lige nu Aurelia Probiotic skincare som fås hos Cultbeauty – på anbefaling fra skønhedsguruen du sikkert kender Lisa Eldridge. Den smelter makeup væk og renser som en god fugtgivende maske. Skønt!

 3. Iih er glad for Mario Badescu serum er med, har villet prøvet den i et pænt stykke tid (primært fordi flasken er så fin) og nu tør jeg godt købe den!
  Er personlig rigtig glad for er deep cleansing exfoliator fra Caudalie, som kan fås på apoteket (eller webapoteket hvor den er lidt billigere), den er dejligt når huden er ru og tør :)
  elsker din blog! :)

  1. Håber du bliver lige så glad for den, som jeg er :) Tak for Caudalie-tippet.

   Dét gør mig så glad at høre! Kram Emily

  1. Nej det har jeg ikke. Umiddelbart lyder det lidt barsk i mine ører, men kender mange der er glade for den. Skulle jeg give mig i kast med den ville jeg gøre det lidt varsomt. Alt med måde :)