Morillon

At lege i sneen. Noget af det bedste der findes. Og det føles altså virkelig godt også at blive bedre og bedre. En kombination af at udfordre og presse mig selv og samtidig lade være med at tage det for seriøst og fremfor alt huske at have det sjovt. Og at nyde og fejre når det går godt. For der er altså også masser af fejl og frustrationer. Dem prøver jeg at lære ad, for ser man det sådan kan der altid kun ske to ting: Enten vinder man eller også lærer man :)

Resten af skiferielivet er bestemt heller ikke at kimse ad. Morgenmad med croissanter hver dag (snakker jeg meget om croissanter?), hyggelig fransk, alpeby, aftener med spil og læsning og samvær med familie og venner hvor alt overflødigt er barberet væk.

Ps. At lege (og lære!) som voksen og at forelske sig i at stå på ski.

(Visited 2.521 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Du er altså hammer sej Emily! – Dine lækre billeder gør mig endnu mere snesulten og jeg kan slet ikke vente til det er min tur i næste uge :D

  1. Tak og rigtig, rigtig god tur næste uge, synes mine 5 dage er fløjet af sted og kunne godt lige bruge liiiidt mere, men sådan har man det nok altid ;) Kram Emily

  1. Tak er også så glad for den. Elsker farvekombinationen + at den ikke er taljeret. Den er fra Planks :) Klem Emily

  1. Av, jeg er faktisk ikke helt sikker, men tror det er en damemodel, men den er lidt oversize i pasformen + ekstra oversize da jeg har den i en medium (er normalt small). Kram Emily

 2. Sindssygt lækker jakke! Du skulle ikke evt. gå og være interesseret i at sælge den? ;) Synes slet ikke Planks’ kollektion til kvinder er ligeså fed i år som sidste år :(

  Udover det, tak for den lækreste blog nogensinde! Faktisk nærmest den eneste jeg læser og som jeg dagligt tjekker for nye indlæg :)

  1. Er også så, så glad for den, så desværre nej. Helt enig, de ramte plet med den jakke, men den er der ikke rigtig nu… Har du tjekket Black Crows? De har virkelig fede ting :)

   Tak hvor er du bare så, det gør mig så glad at høre ♡