2 ting at prøve i New York

Manicure hos Paintbox og middag på Balthazar.

Når man ankommer til New York er mit bedste tip at modstå trangen til en lur og i stedet holde sig vågen med hyggelige, men overkommelige sager.

Amerikanerne (og særligt dem i New York) får ordnet negle som vi andre skifter strømper og det er altså en særligt god ting at forkæle sig selv og ens jetlag med, når man ankommer til byen der aldrig sover.

Således fik vi sent fredag eftermiddag ordnet negle hos Paintbox i Soho. Med essie-lakker selvfølgelig.

Mit valg i manicure-menuen. Var lige ved at luske den med hjem. Så fin.

Lidt træt. Ret glad.

essie i farverne french affair og berry naughty.

HVAD: Paintbox

HVOR: 17 Crosby Street, New York, NY 10013

Således modeugeklar til fingerspidserne tog vi på Balthazar. Noget nær en New York-institution. Og med rette. Her er stuvende fuldt og både virkelig god mad à la fransk bistro og den bedste people watching à la smeltedigelen  New York.

HVAD: Balthazar

HVOR: 80 Spring Street, New York, NY 10012

 

 

(Visited 3.902 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Åhr jeg må bare prøve Balthazar næste gang jeg kommer til New York. Jeg fravalgte det sidst, men har virkelig hørt meget godt efterfølgende. Hvis du skal afsted igen snart, kan jeg virkelig anbefale at booke bord på Nix. Bedste (vegetariske) mad vi fik under vores sidste tur ;) Kh Camilla.

    1. Den er noteret Camilla!Tusinde tak for tip, tænker at jeg må derover igen meget snart, savner allerede. Bedste by jo :) Kram