Små ting

{Rhododenron fra mine forældres have}

Den forgangne uge var sådan en hvor der blev hakket af på listerne. Især bryllups-to-do-listen. Det begynder skisme at ligne noget venner og jeg tror nu på, at det ender med bryllup lige om snart. Alle formalia og ansøgninger (troede lidt den slags skete af sig selv, men nej, det er ind på kommunens hjemmeside og frem med Nem-id ;)) er sendt, giftefoged i hus, invitationer designet og bestilt og en masse andet essentielt er i vinkel.

Hvis der er noget særligt i forhold til bryllupshurlumhejet, I er lune på at høre mere om, så pip endelig op. Jeg er stadig så grøn i det her game, at jeg ikke helt kan finde hoved og hale i, hvad der er spændende for andre at høre om :)

Førstedelen af indeværende uge tilbringer jeg på dejlige (!) Mallorca, som nogle af jer måske har set på min instagram + stories, her er milevidt fra grisefest og mine forudindtagetheder. I weekenden skal Drømmemanden fejres. Han fylder nemlig fyrre. Kæmper stadig lidt med at komme på en helt genial gave, men måske jeg finder noget hernede.

Kram og dejlig ny uge til jer <3

{Stenbiderrogn. Yndlingsspise}

{Vielsesringe in the making}

{Transport og hjem til vores honeymoon}

{Noget overfyldt barvogn. Godt vi snart skal holde fest}

{When life gives you lemons ;)}

{Fineste gulv}

{I skyggen af et palmetræ}

(Visited 4.282 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Tillykke med ham :)

  Jeg vil gerne høre ALT om jeres bryllup – intet mindre ;)
  Jeg skal selv giftes til næste år, og jeg elsker at blive inspireret online af alt lige fra diy’s til menuer til venues etc.

 2. Jeg skal giftes til september, og vil også gerne hør alt!! Især invitationer, bryllupslokation, kjole, hår, sko osv… Hit me

 3. Alt! Er vildt fascineret af hvor forskellige bryllupper kan være, og når man ikke selv har et at planlægge, så må man jo høre om andres. ;)

 4. Jag vill höra ALLT om ringen! Och klänningen! Och maten! Och dukning! Ja du förstår, vill höra allt om allt. Men mest om ringen ;).

 5. ALT !! Altså ang bryllup. ALT. Så bare sæt igang

  Hvad med at give ham en rejse, ham Drømmemanden? Eller en anden oplevelse eller noget kunst? 40 er jo noget af mærkedag, så derfor tænker jeg gave-wise, at det er godt med noget, der kan huskes…

 6. Så dejlige små ting. Det er da tidligt den rhododendron blomstrer er det, ikke? (Minder mig om, at min lillebror forsøgte at få sin 2 årlige til sige rhododendron ?)

  Jeg bor ved siden af Krengerup Gods og jeg har aldrig set så mange fine rhododendron-buske. Glæder mig til de springer ud!

 7. Det ville være sjovt at høre om jeres overvejelser og hvordan i har grebet planlægningen an!
  God dag :-)