Små ting

{Sofa, dyne, bøger, kaffe}

Velkommen tilbage, har jeg næsten lyst til at sige. Jeg har haft en skæppeskøn (intet mindre og hvorfor siger ingen det længere?) påskeferie med ganske få undtagelser (dramatisk styrt på ski med ganske udramatisk udfald bl.a.) og er – birke-f*****-pollen-sæson undtaget – også helt i synk med at være hjemme igen. Det er altså også rart.

Omend jeg funderer ikke så lidt på om vi kan gøre alpetoppen til vinterresidens for en måned eller to i fremtiden. Men nu er der først en helt masse andet at tænke på. Bryllup (2 måneder), afrejse mod en varm, lille ø i slutningen af ugen og så også bare hjulene der skal dreje rundt i den helt almindelige igangværende uge. Og den er ret så spændende endda.

Afleverer en rejseguide til et magasin, en snas (om hvad jeg synes) til forsiden af en bog jeg har trippet over, nu udkommer på dansk, et interview om løbeglæde og så brygger jeg på et par indlæg eller flere, som jeg glæder mig til at dele med jer :)

Jeg håber, at I også får en helt forrygende uge og at den bliver travl produktiv på bedst tænkelige facon <3

{I mit (nye) element}

{Carboloading ;)}

{De her popcorn. G.E.N.I.A.L.E.}

{Glad efter en dag på bjerget}

{Kønneste lågkrukker med ‘korssting’. Hold i den forbindelse øje med min instagram i dag}

{Fineste øreringe}

{At være hjemme hos den skøre hundemus igen <3}

(Visited 3.293 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

    1. Haha… SÅ enig! Og kan blive helt irriteret hvis jeg så har samlet alting og så skal tisse, så virker det lidt forgæves ;) Kram og i lige måde