#Deskfie

Ugens mantra:

“Celebrate every tiny victory”.

Ugens rod hjælpere (og beauty-overflod) på mit skrivebord:

→ Kaffe. Sort og lang og med et lillebitte (!) skvæt mælk i. Bare til det lige akkurat farver kaffen.

Glossier-produkter som min søde Emilie har købt med hjem fra LA. Glæder mig til at prøve!

Denne artikel. Blomsterkrans til bryllup er nu sat på hold… Hmm…

→ Solpudder fra Tom Ford og selvbrunerdråber fra Rudolph Care (kommer snart på hylderne, glæd dig!) til at holde skiferiegløden ved lige.

→ MÄT bar med lakrids. Er notorisk bange for at sulte.

→ At have en bryllupsrejse i denne her i sigte. Om to måneder. Nedtællingen er startet!

→ Håndklæder, håndsæbe og håndcreme fra Humdakin. Alle virker til at være syge for tiden og jeg vasker hænder som en gal, for at prøve at undgå at arve noget.

→ Sidste måneds magasiner. Er up to date online, men altid bagud på print. Stakken af aviser og magasiner håner mig, men jeg prøver at hænge i. Er informationstørstig og vil have det hele med selvom det ikke altid er realistisk. Klip en hæl og hug en tå…

(Visited 2.610 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Øv, det var da en lidt træls artikel fra Vogue synes jeg. En smule arrogante kommentarer, hvis du spørger mig. Jeg synes folk skal gøre lige, hvad de føler for og har lyst til, også hvis det inkluderer blomsterkranse ?

 2. Er så enig med Kamilla. Hvis du vil ha blomsterkrans, så velger du blomsterkrans. Dette er deres bryllup, ikke vogue sitt?

  1. Og jeg er enig med jer ;) Det var bare så skægt (og lidt hårdt) at læse at de var trætte af blomsterkranse, family style dinner og rustik/boho, ALT det vi vil have haha ;) Kram til jer søde piger <3

   1. Så lige meget. Hvis du gerne vil have en blomsterkrans til dit bryllup, skal du da have det. Vogues mening kan man alligevel ikke rigtig mærke på dagen ;)
    Og siden hvornår har en food truck været en dårlig ide? Jeres bryllup lyder i hvert fald klart som et, man gerne vil inviteres til :D

 3. Haha, jeg har også altid en eller anden form for snack i tasken – figenstænger, en proteinbar, en halv pose slik, lidt nødder, et æble, whatever, men jeg er seriøst aldrig afsted uden. Og en flaske vand. At blive tørstig, er mindst ligeså slemt :p

  – A

 4. Meget sjov artikel fra Vogue. Jeg har arbejdet som cocktailbartender og har set min andel af bryllupper og min andel af blomsterkranse og bare tæer og jeg må sige at det klær kun dem som virkelig er typen og ikke kun gør det fordi det er moderne lige nu. De bedste bryllupper jeg har set, er bryllupper hvor parret skinner igennem og hvor jeg som udefrastående har kunnet gå derfra og virkelig mærket at festen har været i deres ånd :)
  Det er som om at hvis man sætter en scene der er lidt skæv i forhold til parrets personlighed så slapper gæsterne heller ikke helt af på samme måde. Men man skal selvfølgelig gøre præcis hvad man har lyst til ?

 5. Du ville da være så fin med en blomsterkrans i håret til jeres bryllup! Pyt med, hvad Vogue siger!
  Det lyder som en rigtig god bryllupsrejse, I skal på! :)

 6. Efter at have læst med hos dig i snart mange år, vil jeg mene, at du om nogen kan bære en blomsterkrans – ikke fordi det er en trend, men fordi du er dig.
  Du virker til at hvile så meget i din stil, at Vogue kan tage deres (amerikanske) ideer og prognoser og stikke dem… well du ved, hvad jeg mener.
  Og jeg ved godt, det er Vogue – men helt ærligt, amerikansk stil er ofte milevidt fra den danske, og jeg tænker, at vi (selv på en dårlig dag) kan give dem baghjul på den gode stil ;)
  Desuden synes jeg, at boho/rustik med en foodtruck og en blomsterkrans lyder hyggeligt!

  1. Du er sød er du. Og ja, det vigstigste er nok at det føles godt og rigtigt og som ‘en selv’ uanset om det så er stiveste puds eller bare tæer ;) Og du har nok ret i at der trods alt er en del forskel på dansk og amerikansk (bryllyps) stil. Kram Emily

 7. Hvornår kommer selvbrunerdråberne fra Rudolph Care på hylderne? De skal da så meget prøves!