Weekend-tid

Mallorca lige om lidt. Billede herfra.

Nedtælling til weekend og ikke mindst til at turen går til Mallorca. Det er blandet forretning og fornøjelse og jeg har min allerbedste Sofie med til at holde mig med selskab. Sikke en tur vi skal have.

Sol på næsen, kaffe i  Deia, cykelture i bjergene (#bridalbootcamp approved), et smut på stranden i Es Trenc, tapas og markeder… Jeg har været på Mallorca en gang som barn på et resort på østkysten, men glæder mig mægtigt til at opleve hvad den spanske ø ellers har at byde på. Tips modtages hellere end gerne :)

Jeg ønsker jer en umanerligt dejlig weekend <3

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder, vigtigheder og finurligheder fra www at slappe af med i weekenden og påsken:

Til pyjamasfest med en flok gedekid. Har set videoen mindst 10 gange… Cuteness overload!

13 af de mest berømte bryllupper.

Figner, vanille og gin. Det her lyder som den perfekte fredagscocktail :)

Dawn Fitzpatrick.

Tips til dig med et lille badeværelse.

Hvem fra ‘Girls’ er du? Jeg blev Jessa…

9 ting omkring trediverne (som jeg ville ønske nogen havde fortalt mig).

Denne her TED-talk. The happy secret to better work.

Var det noget med en svømmetur i 42 etagers højde? Fantastisk og skræmmende.

En guide til spiselige blomster, hvis du vil gøre din mad pretty, pretty ;) Jeg vil!

Måske det er den jeg skal bage til min kæreste fødselsdag: Kokos-kaffekage med karamel.

Undertøjsmodel på 73. Jeg er fan!

Og hvordan ser du verden?

(Visited 4.001 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

  1. Mmmm…. de lyder også lækre. Måske jeg bare skal bage alle tre? ;) Tak skal du have og dejlig weekend til dig! Knus Emily

  1. Vi skal bo en halv time fra Palma, så vi skal bestemt et smut derind. Tusind tak for link til guide + restaurant-tip <3 Kram E

 1. Lyder sørme som et fedt arbejde i disse dage:-)

  Hvad med at få en digtsamling som litteratur til læseklubben? Vi er nogle der skal tage os lidt sammen for at læse digte, men som gerne vil:-)

  1. Jeg klager bestemt heller ikke. Så dejligt :) Dét synes jeg er en god idé og et fedt indspark. Det er noteret. Klem E

 2. Jeg synes desværre godt, man kan mærke, din blog er blevet alt for kommerciel og uden så meget personlighed. Alt for meget ligegyldig snak om alt dit rejseri, du er jo nærmest aldrig hjemme, før du skal af sted igen på en eller anden ludertur (ja, det hedder det i pressekredse, no offence) og alt for mange annoncer. Kedelig drejning. Dine personlige indlæg virker kortere og kortere og kedeligere og kedeligere. Gaaaaaab!

  1. Hej Miriam, beklager at kede dig sådan. Du er hermed fritaget for at læse med :) Rigtig god weekend. Klem Emily

   Ps. Jeg rejser meget for tiden og er både glad for det og taknemmelig over det. Det er i majoriteten helt private og selvbetalte rejser (bl.a. lever min kæreste af at stå på ski og jeg tager med), som det har været tilfældet de sidste 4 gange, jeg har været afsted. Hvis andet gør sig gældende, er det tydeligt markeret, jeg tager yderst sjældent på deciderede presseture, så de fleste rejser kandiderer desværre ikke til dit ‘flotte’ øgenavn.

   Pps. Jeg har 1-2 sponsorerede indlæg om ugen. Hverken mere eller mindre. Præcis som jeg har haft de sidste 3 år. Til gengæld har jeg ingen bannerannoncer, fordi jeg slet og ret synes det er grimt og forstyrrende.

   Pps. Jeg er en ret privat person. Jeg har hverken lyst til eller behov for at dele ud af mit inderste eller mine nærmeste. Måske det er dødkedeligt. Men det er sådan jeg er. Af og til er der mere overskud til bloggen, af og til mindre. Det bevæger sig op og ned alt efter hvor meget jeg laver af freelance-opgaver ved siden af.

   1. Hej Emily. I min bog er man kun forpligtet på at tage imod kritik, som enten er konstruktiv eller som man selv har bedt om direkte. For mig som læser fremgår alle dine tre ps’er allerede tydeligt af din blog, og du fremstår ikke immun over for kritik, hvis ikke du svarer uddybende på en kritik, der er så lidt konstruktiv og en individuel smagssag, hvor løsningen ligger ligefor: lad være med at læse med.
    Jeg håber, at du kan arkivere den på den rette hylde og får en fantastisk weekend og rejse! Kh

 3. Elsker Mallorca! Øen har SÅ meget at byde på, hvis man bevæger sig lidt væk fra alle turistområderne.

  Cala des Morro – en af de smukkeste strande jeg nogensinde har været på – kan helt klart anbefales ?

  1. Åh dét er jeg altså spændt på, glæder mig til at opleve den del også <3 Tak for strandtip! Klem og god weekend

  1. Sådan! Men skal vi ikke sige at det er Jessa ‘i gamle dage’? Altså inden det med Adam… Tak og god weekend til musserne <3

 4. Hej Emily :-) Mallorca er så dejlig! pollenca bjergby (Ikke havnebyen!) har det hyggeligste torv med restauranter, små butikker og lækker tapas! Og så er Sant Elm også bare rigtig fed <3 God weekend Kh. Esther

 5. Årh, de gedekid er virkelig søde! Tror jeg vil gemme videoen til en dag, hvor jeg trænger til opmuntring, for man kan da kun blive glad af at se på dem :D

 6. Jeg syned det er fedt og inspirerende at følge med i dit rejseri Emily!
  Selv ynder jeg også skiferie/aktiv ferie – min kæreste arbejder også i det danske ski.

  Og til et lille tip til Mallorca – prøv restauranten Luna 36 i Sollér – eventuelt i forlængelse af jeres besøg i Deiá. Restauranten ligger i den lille gågade, og har den smukkeste gårdhave. De serverer lækker mad – spansk, men med et fransk tvist. Den ene ejer er dansk, det opdagede vi da vi bestilte bord, og jeg først havde prøvet mig på mit bedste gymnasie spansk ;-) http://luna36.es/

  God rejse!

 7. Tag det gamle tog til Soller. Det vil du/I ikke fortryde. Det er en ualmindelig smuk tur ?

 8. Tusinde tak for alle jeres gode tips og idéer. Elsker at have ‘privat guide’ i form af jer <3 Kram!