Opskrift: Burgere & Pandekager

I anledning af Bryllups-bootcampen, har jeg i dag fået lov at dele 2 (eller 4 er det faktisk) opskrifter fra Sara aka Healthy Skinny Bitch‘s bog af samme navn.

Alle bogens opskrifter er todelte, idet de findes i både en sund og en slankende version. For sund er altså ikke nødvendigvis lig med slankende og omvendt. Noget Saras principper virkelig har åbnet mine øjne for. Altså i en vis udstrækning ved man det jo godt, men alligevel kører jeg – hvis jeg ikke tænker over det – mange håndfulde nødder og rigtig, rigtig meget frugt ned på en dag. Og det er sundt. Helt bestemt. Men også en ret hurtig måde at få høvlet ret meget energi indenbords.

Min favoritsnack, når det skal gå stærkt er eksempelvis denne: En håndfuld nødder, 1-2 stykker mørk chokolade og et stykke frugt. Jeg har aldrig talt kalorier og kommer heller ikke til det, men det var en øjenåbner for mig, at finde ud af, at i det mellemmåltid, der egentlig ikke mætter så meget (for mig), var der samme mængde energi/kalorier, som i et helt almindeligt hovedmåltid.

Den slags no bullshit-sammenligninger og -principper (og helt uden hokus pokus) kan man læse meget mere om i Healthy Skinny Bitch – din ulitimative guide til et sundt og varigt vægttab.

VIND: Jeg har fået lov at sætte 2 bøger på højkant til 2 af jer. For at deltage i konkurrencen, skal man blot lægge en kommentar til dette indlæg.

Konkurrencen slutter d. 3. maj kl. 12.00. Jeg trækker vinderne umiddelbart derefter og de får direkte besked via mail.

Klatkager og burgere, sund vs. slankende af Sara Jin Smidt

Sunde klatkager til morgenmad
– 1 person
2 æg
1 tsk vaniljesukker
½ banan
15 g mørk chokolade
1½ tsk peanutbutter

 • Mos bananen, tilsæt æg og vaniljesukker og bland dejen godt.
 • Varm en pande op og fordel små klatkager på panden, ca. 2 spsk til hver klatkage.
 • Skær bananen ud i små stykker og hak chokoladen. Fordel det på klatkagerne sammen med peanutbutter.

Næringsindhold
Energi: kJ/kcal 2030/485
Protein: 20 g
Kulhydrat: 50 g
Fedt: 22 g

Slankende klatkager til morgenmad
– 1 person
1 æg
2 æggehvider
1 tsk vaniljesukker
100 g hytteost 1,5 %
1 spsk HUSK
1 spsk skyr neutral
1 spsk skyr vanilje
20 g blandede bær

 • Mos bananen, tilsæt æg, æggehvider, vaniljesukker, hytteost og HUSK og bland dejen godt.
 • Varm en pande op og fordel små klatkager på panden, ca. 2 spsk til hver klatkage.
 • Server med lidt skyr og friske bær.

Næringshold
Energi: kJ/kcal 1184/283
Protein: 30 g
Kulhydrat: 18 g
Fedt: 8 g

Sund burger med bønnefritter
– 1 person
200g grønne bønner
150 g hakket oksekød 3-6%
Lille rustik burgerbolle (fx fra Urtekram)
2 cherrytomater, skåret i skriver eller anden frisk salat
2 skiver agurk
5 g rødløg, skåret i skiver
Lidt majonæse
Lidt ketchup
Olivenolie

 • Tænd ovnen på 200 grader.
 • Fordel bønnerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bland dem med lidt olie. Bag dem i ovnen i ca. 40-45 minutter. Husk at vende dem i undervejs.
 • Form en hakkebøf af kødet, krydr med salt og peber og steg den på en grill-pande eller slip let-pande.
 • Lun burgerbollen i ovnen, mens du gør det grønne fyld klar.
 • Server burgeren sammen med de lune bønnefritter.

Næringsindhold
Energi: kJ/kcal 2130/509
Protein: 43 g
Kulhydrat: 41 g
Fedt: 16 g

Slankende burger med bønnefritter

– 1 person
200 g grønne bønner
1 portobello-svamp
150 g hakket oksekød 3-6%
5 g rødløg, skåret i skiver
30 g spidskål, skåret fint eller feltsalat
2 cherrytomater, skåret i skiver eller
2 – 3 skiver almindelige tomat
2 skiver agurk
Ketchup
Sennep
Olivenolie

 • Tænd ovnen på 200 grader.
 • Fordel bønnerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bland dem med lidt olie. Bag dem i ovnen i ca. 40-45 minutter. Husk at vende dem undervejs.
 • Form en hakkebøf af kødet, krydr med salt og peber og steg den på en grill-pande eller slip let-pande.
 • Fjern stokken på portobello-svampen og steg den på begge sider på en varm pande. Den skal kun lige vendes, ellers mister den vand og klasker sammen.
 • Del svampen i to og kom fyldet mellem de to halvdele.
 • Server lune bønnefritter til burgeren.

Næringsindhold
Energi: kJ/kcal 1343/321
Protein: 39 g
Kulhydrat: 24 g
Fedt: 8,3 g

Tusinde tak Sara! :)

(Visited 4.589 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

393 Kommentarer

 1. Sikke nogle lækre opskrifter. Og dejligt de er delt op i sund vs slankende. De er med til at sætte det i perspektiv.
  //B

 2. Uuhh, den ville jeg gerne eje! Var med på Cheasy bootcamp og følger jer begge på blogs mm. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at blive klogere på madopskrifter og generelle sundhedsfif???kram og tak for en skøn blog!

 3. Jeg vil meget gerne vinde bogen, det vil give mulighed for lidt større variation i mine burgere ?

 4. Jeg har længe super gerne ville have fingrene i bogen “Healthy Skinny Bitch” fra Sara. Hun er nok en af de personer som motiverer mig mest via sociale medier som instagram men jeg godt bruge et lidt større skub i den rigtige retning mod en sundere livstil. Bogen vil både være en øjenåbner og min nye ven til at nå det længe ønskede mål! (Bikini, bikini, bikini).
  Krydser fingre for at jeg er en af de to heldige kartofler der vinder bogen!

 5. Det hele ser virkelig lækkert ud. Og opskrifterne ser oven i købet meget simple ud – det kan jeg lide! :-)

 6. Den bog gad jeg godt vinde! Jeg er normalt ikke stor fan af “slankebøger” men er vild med Healthy Skinny Bitch’s tilgang til kost og træning!

 7. Ville elske at få inspiration af den bog! Har ret mange kilo der skal smides efter længere sygdom med dum medicin

 8. Uh, den ville jeg gerne vinde! Lækre opskrifter pakket ind i flotte billeder, hvor der er gjort noget ud af detaljerne. My kind of cookbook!!!

 9. Det er rer interssant, det hermed ‘sundt’ og ‘slankende’. Det er heller ikke noget jeg tænker så meget over, men det giver jo god mening! Jeg vil meget gerne deltage i konkurrencen :-)

 10. Sådan en bog gad jeg godt vinde. Jeg har aldrig rigtig tænkt over den slags, så det kunne være spændende at blive klogere :)

 11. Krydser fingre for at det er mig der vinder de fine bog – den ser ud til at indeholde nogle lækre opskrifter, der kan gøre det, at blive sommerklar, lidt sjovere! :-)

 12. Sikke en fin konkurrence. Krydser fingre for, at jeg er en af de heldige.

  Kh. Christina

 13. Tilslutter mig de andre børn i klassen og siger, at en sådan øjenåbner-bog ville være dejlig!

 14. Ej kunne være lækkert at vinde kogebogen med nogle sunde og inspirerende opskrifter! :) Krydser fingre!

 15. Øj en dejlig konkurrence – og sikke en flot, og lærerig bog ikke mindst, Sara har lavet :)

 16. Jeg savner i den grad inspiration til aftensmaden. Er sikker på, at den her bog kan hjælpe mig godt på vej!

 17. Jeg har i den grad behov for den bog.. Skal i form igen efter en graviditet og selvom det jo, på papiret, er det nemmeste regnestykke “spis mindre, bevæg dig mere” – så er kosten så fandens svær…

 18. Det der med nødder er det sværteste. Jeg elsker at spise peanut eller cashew butter med ske. Ser spændende ud med bogen! Krydser fingre.

 19. Ville være lækkert at vinden den bog. Rart at få det på tryk, selv
  om man synes man lever sundt.

 20. Jeg har netop haft samme “aha-oplevelse” af de sunde vs. slankende opskrifter. Det giver jo så god mening. Men ærligt, så har egentlig ikke givet det mange tanker før jeg så opskrifterne i FitLiving.
  Smider et lod i puljen og krydser fingre :-)

 21. Det er meget tankevækkende at få det sat op så billedligt forskellen på sundt og slankende. Tror ikke selv jeg har tænkt så meget over det før, men det er jo helt sandt. Især som du selv nævner “fælden” med nødder. De smager jo godt og er blevet et let mellemmåltid. Men måske det heller skulle være et af de lidt sjældnere mellemmåltider .

 22. Ohhhh yes!!!??
  Hvad ville være skønner en at lave mad efter disse opskrifter -intet bryllup på vej her, men så hyggeligt at følge med, det kan jo kun blive smukt?

 23. Jeg vil rigtig gerne vinde Sarahs bog, fordi jeg har brug for fornyet inspiration til min træning og kost. Bogen vil komme til at blive brugt flere gange dagligt ??????

 24. No bullshit inspiration er min favorit måde at få inspiration på ;) Jeg krydser fingre for at jeg vinder den ene bog!

 25. skøn konkurrence – og i dag er min fødselsdag, så jeg føler mig heldig :) :)

  Tak for altid gode læseoplevelser på din blog !!

 26. Mhmm, det ser godt ud ? Er helt vildt med HSB og hendes metoder, ville elske at eje bogen ?? (Og det ville også lige give et boost til den kur/forsøg på at tabe mig/lille livsstilsændring, jeg er igang med og lidt er gået død i ?)

 27. Dén kunne jeg godt tænke mig :D Har virkelig brug for inspiration til lækker og slankende mad…

 28. Jeg mangler virkelig inspiration.
  Jeg har tabt de første 15 kg og mangle stadig ca 10 kg, men jeg er gået gevaldig i stå og magler inspiration.
  Så en bog med opskrifter og ideer ville hjælpe meget.
  Jeg krydser fingre ???

 29. Orv – tror jeg ville have godt af at læse denne bog. Mine sunde valg, er vist ikke helt de rigtige ;)

 30. Det ville være perfekt med denne bog efter jeg har født i juli?? Mommy back in shape??

 31. Ih du skriver så inspirerende! Jeg følger trop på din bryllups/bikini-bootcamp! Jeg skal ikke giftes lige med det første, men jeg vil gerne være bikinilækker til sommer. Så denne bog med lækre opskrifter, der kan sparke det hele endnu mere i gang, ville være helt ideelt!

  God dag :)

 32. Uuuh, har faktisk også lige startet mit “bliv-klar-til-bryllups”-projekt, vil gerne lige tabe 2-3 kg og samtidig tones. Heldigvis har jeg fem måneder til at klare det i, men bogen her vil helt sikkert hjælpe.

 33. Ups, den var vist ikke helt godt for mig. Spiser rosiner, nødder og frugt stort set hele arbejdsdagen. Men forskellen har aldrig lige slået mig, altså mellem slankende og sundt. Den bog ønsker jeg mig!

 34. Tæller ikke kalorier og kommer heller ikke til det. Men fornyet inspiration kan man altid bruge.

 35. Avs! Den tror jeg, vi er mange, der falder i, den med at glemme, at fordi noget er sundt er det ikke nødvendigvis slankende.

  Det ligner en god kogebog, som jeg gerne vil have fingre i :-)

 36. Ville ikke være dårligt at vinde den! Elsker fit Living så skal da også have bogen ;)
  Tak for opskrifterne!

 37. Der lærte jeg også lige noget nyt. Jeg ville elske at få flere af sådanne nogle tips. Jeg kæmper lige nu med at komme i form efter at have født. Jeg vil egentligt gerne, men jeg føler virkeligt, jeg mangler nogle redskaber, og der kunne Saras bog helt sikkert hjælpe.

 38. Sundhed er virkelig en jungle! Men det lyder som om, at der er nogle principper i den bog, jeg godt gad lære mere om :-)

 39. Er selv i gang med et vægttab og kunne i den grad bruge ekstra inspiration til kostdelen, så jeg krydser fingre!

 40. Har efterhånden en del kilo, der skal smides efter sygdom og medicin, så den kogebog ville være en meget hjælpende hånd!

 41. Det giver virkelig god mening med en sund opskrift og en slankende. Jeg har altid følt, at alle disse “sunde” opskrifter var lidt misforståede – mange af dem er jo stadigvæk enormt kalorieholdige. Jeg kunne vildt godt tænke mig et eksemplar af denne bog til at få lidt mere slankende mad på bordet. Jeg krydser fingre! :)

 42. Uhh…den ville hjælpe på motivationen i slankeprojektey herhjemme. Er heldig at manden er med på at spise sundere, men mangler lidt inspiration ?

 43. Fuldstændig ligesom dig, er jeg også blevet bevidst om sundt og slankende. Følger trofast Sara på de sociale medier, og bliver dybt inspireret af hendes tilgang til kost og træning! Min kostbalance har aldrig været mere stabil!

 44. Vil altså gerne blive klogere på sundhed og spisevaner! Lækre opskrifter – jeg vil meget gerne vinde et eksemplar :-) Dbh. Tanja

 45. Oven på en mislykket graviditet men med bonusgraviditetskilo vil jeg gerne inspireres til den sunde/slanke livsstil med den flotte kogebog

 46. Uh, den kunne jeg virkelig godt tænke mig!! Vil gerne af med de sidste kilo, og det ser ud til at jeg spiser efter den sunde tilgang snarere end den slanke.. ;)

 47. Lækre opskrifter :) Ville virkelig gerne vinde den bog :) Kunne godt bruge noget inspiration.

 48. Nice at der er to versioner? Man kan altid bruge inspiration til sundere hverdagsmad. Herhjemme er det nemlig kun én af os som kunne bruge at smide et par kilo eller 15 ? Sunde, nemme alternativer er altid velkomne!

 49. Den vil jeg da gerne have fingrene i, godt nok til min kæreste, der gerne vil tabe sig. Selvom han ikke skal være en “skinny bitch” vil det måske inspirere til hans igangværende kur! :D

 50. Jeg har det stramt med alt der lugter af slankekure, kalorietælling osv. Derfor ville jeg aldrig selv have kigget nærmere på en bog som denne. Alligevel vækkes min interesse efter at have læst opskrifterne (som lyder både LETTE og lækre). Men nok mest af alt, fordi det er en bog DU kan stå inde for og jeg tænker derfor at den nok er helt i orden og slet ikke så ‘hysterisk’ som jeg kunne frygte.

 51. Den ville jeg da gerne vinde. Især med opskrifter på sunde og slankende burgere, så er min dag da reddet :D
  Ville gerne tabe lidt fedt, så måske denne kunne være et godt spark henimod den rigtige retning?

 52. Ville elsker at vinde denne lækre bog, og blive inspireret til sunde og skankende måltider ??

 53. Lækre opskrifter! De må prøves. Hvor meget banan skal der i den slankende klatkage, jeg tror det er glemt i indlægget :)

 54. Juhuuu! Den vil jeg gerne vinde :-D jeg elsker at lave sunde udgaver af guilty pleasures! Ofte smager de ligeså godt jo, og så kan man smovse med lidt bedre samvittighed :9

 55. Sikke nogle lækre opskrifter – bogen ville spare mig for maaaaange, lange beslutningsprocesser i netto lige inden aftensmadstid ;-)

 56. Gode, nemme opskrifter, der er lige til at gå til. Den bog vil jeg meget gerne vinde ?

 57. Uhmmm nogle lækre opskrifter❤️
  De må prøves især pandekager til morgenmad , mums?

 58. Da jeg gik i 1.g, gik jeg også på ungdomspsykiatrisk afdeling; en hård tid med anoreksi som altafgørende faktor. Kalorietælling er noget jeg er ved at “træne” væk, men det er noget svært. Jeg vil dog alligevel gerne give bogen et forsøg, fordi jeg måske kunne have godt af, nogle af de råd om et sundt forhold til mad. Kh. Louise.

 59. Det ser lækkert ud.
  Rigtig godt med opdeling på sund vs slankende – jeg har egentlig altid tænkt bare det er sundt – men det kunne jo godt være man skulle tage den lidt længere :)

 60. Det er præcis sådan en bog jeg mangler! Både for mig selv, men også i højeste grad til min mand. Åh, jeg krydser!

 61. Jeg har læst en smule om forskellen på sund og slankende, og det giver bare så god mening! Jeg vil rigtig gerne læse meget mere om det :-D

 62. Jeg er verdensmester i at snacke, selvom jeg også ved at det er det jeg tager på af.. Så det ville være fedt med lidt inspiration til sund/slankende mad, samt nok en øjenåbner om mit snack-‘misbrug’ ☺️

 63. Gad jeg rigtig gerne vinde – synes det kan være svært umiddelbart at finde ud af forskellene på sund og slankende og så derfra at lave nogle inspirerende, gode retter ;-)

 64. Jeg kommer heller aldrig til at tælle kalorier, men ville gerne blive klogere på forskellen på sundt og slankende. Blev da ihvertfald overrasket over at nødder og chokolade faktisk matcher et hovedmåltid kaloriemæssigt ?

 65. Superfedt, at Sara skelner mellem sund og slank – vigtig pointe, så man ikke “snyder” sig selv

 66. Jeg kæmper lidt med mellemmåltiderne, som jeg nok spiser lidt for mange af. Er også glad for frugt og nødder, og vil heller ikke undvære nogen af delene, men søger samtidig nogle guidelines for hvor meget, der skal indgå i de der snacks og evt. hvad man kan variere dem med for at få stillet den lille sult. Målet er at nedbringe vægten lidt – og gerne holde den ;-)

 67. Jeg har længe gerne ville have fingrene i den bog!
  Jeg følger Sara på Instagram, og hvis jeg bare kunne blive halvt så overskudsagtig som hende, ville det være super ;-) Jeg krydser i hvert fald fingre!

 68. Den ville skabe stor glæde herhjemme for at få en bedre balance i min og min kærestes kost ?

 69. Spændende måde at gribe det an på og uden løftet pegefinger! Den vil jeg gerne kigge nærmere på :)

 70. Følger din bryllupsbootcamp med deadline 16/9 <3, og ville vældig gerne tilføje noget madinspiration! Mvh. Laura.

 71. Spændende!!! Det sætter helt bestemt tingene i perspektiv. Kunne også godt bruge lidt inspiration. :)

 72. Hun er så super-cool – og dit eksempel m nødder, choko og lidt frugt var lidt en øjenåbner ? Nasser af info&inspi ??

 73. Det er da en virkelig god ide! Det gør det nemt at være opmærksom på, hvad der bonner ud på kaloriekontoen uden at man behøver at skulle gå og holde øje med det hele tiden. Den bog kunne jeg godt tænke mig! :-)

 74. øj den gad jeg godt vinde ?det kan være svært at skulle slanke sig når man har en familie som ikke nødvendigvis skal det samme. Så kan der laves sund varianter til nogle, og slank til andre ?

 75. Bryllup- eller bikinisæson – same same! Så ja tak til en bog med gode fifs og opskrifter :o)

 76. Skal det virkelig være denne bog, der efter over 20 års kamp mod de evige ‘5 kg’ for meget skal løse problemet ?
  Det håber jeg meget !!!!!

 77. Elsker raw barer og kan snildt spise et par stk om dagen . Kigger aldrig pp kalorier og energi bagpå . Kun ingredienser . Men av der er jo mange kalorier i . Nu er de 2 barer om dagen blevet stærk begrænset til gulerødder ?

 78. Fedt med en lille konkurrence. Måske er man den heldige?? Sara er simpelthen så inspirerende. Hatten af for jer begge.

 79. Perfekt konkurrence.! Jeg har selv rigtig svært ved at afbalancere sundhed og vægttab så en Skinny Bitch bog ville gøre underværker her hjemme. Tak for en rigtig skøn blog!

 80. Dejlige opskrifter ? Dem kunne jeg godt bruge nogle flere af ☺️ Jeg krydser fingre. Kh Lærke

 81. Uh, den er så fin! Sara wr en kæmpe inspiration og jeg savner hendes holdtræning i FW! ????

 82. Lækre opskrifter og ville være dejligt at vinde bogen. Vi trænger til input til lækker mad, som også kan slanke lidt :-)

 83. Uuh! Jeg ville elske at vinde den bog. Kunne godt bruge lidt inspiration, til sundere valg i hverdagen :-)

 84. Virkelig god indstilling og tilgang til sundhed. En måde hvorpå alle kan være med – sunde som slankende!

 85. Den må gerne lande herhjemme! Jeg kunne godt bruge nogle gode retningslinjer efter en kold vinter?

 86. Jeg synes, at det er lidt pudsigt, at løg, agurker og tomater, som der ingen kalorier er i, er vejet af i burgeropskriften, men at ketchup, sennep og olie, som er der, at alle kalorierne gemmer sig, ikke er. Det er jo ofte dressingerne, folk (og undertegnede) har en tendens til at pøse på deres burgere:-) Men jeg gad dog virkelig godt se, hvad der gemmer sig inde i den her bog. Synes, den lyder lidt interessant:-)

 87. Vile jo være så skønt at vinde sådan en fin bog ?. Elsker at stå i køkkenet og blive inspireret af sund kost.

 88. Ville være perfekt til mit ønske om at leve et sundere og skønnere liv! Kreativiteten kan nogengange mangle, så den her bog ville være perfekt ???

 89. Dejligt og inspirerende indlæg. ? Krydser mine fingre for at jeg kan få lov at læse mere ?
  /Nynne

 90. Ville være dejligt med en masse andre af disse opskrifter, i form af bogen?

 91. Så lækkert med denne adskillelse! Især når prøver at smide de der sidste irriterende par kilo, og her kunne HSB’s bog bare være perfekt! Har længe selv overvejet at anskaffe mig bogen, men det kunne bare være lidt sjovere at vinde den ☺️

 92. Så rigtigt det med forskellen på at være på den sunde side, men alligevel ikke helt over i “spis dig slank” verdenen. Hvis jeg vinder tror jeg faktisk jeg vil give den til min søster, som har lidt svært ved at forstå den forskel og som ikke altid har overskud til at tænke ud af boksen. Men så er det jo heldigt disse opskrifter er del af værket

 93. Ville være fantastisk at vinde, og er slet ikke i tvivl om at bogen lige er det er jeg har brug for, for en gang for alle at finde den sunde livsstil, så håber virkelig heldet er med mig, så jeg kan begynde at elske min krop og hvile i mig selv ??

 94. Jeg har altid ønsket mig den bog!! Og eftersom jeg havde fødselsdag igår, vil jeg glæde mig over at det måske kan blive min ??

 95. Delicious !!! Den bog vil jeg sindssygt gerne have fingrene i!!!! Det ville være OPLAGT lige op til galla og sommeren, at komme igang med den!

 96. virkelig gode opskrifter, vil jeg helt klart benytte mig af og kunne virkelig godt tænke mig at få fingrene i den bog ☺??????

 97. Jeg ville SÅ gerne vinde den bog! Synes Healthy Skinny Bitch er mega sej og meget inspirerende???

 98. Så lækkert indlæg i din blog! Må helt sikkert prøve de opskrifter. ? Sara er en vild motivationskilde og hendes energi smitter bare – kan kun forestille mig at bogen ville gøre det samme. ☺️☺️

 99. Tilbagevendende problemstilling i vores lille familie sund vs. slank. Mangler virkelig inspiration til ikke kostmæssigt at leve som mine drenge derhjemme
  ??❤️
  Tak for en fed blog – og for opskrifterne. De skal helt klart prøves !
  God dag.

 100. Jeg kunne mægtigt godt tænke mig at at kigge den bog nærmere igennem, jeg synes det er virkelig interessant hvordan nogle små forskelle i ens madlavning faktisk kan have stor betydning, og jeg vil rigtig gerne lære meget mere om det så jeg i hvert fald er mere bevidst om de valg jeg tager, ligesom du skriver med dit mellemmåltid :-)

 101. Ååååh jeg vil SÅ gerne vinde. Har kæmpet længe for, at finde den sunde og vedvarende livsstil og tror virkelig på, at denne bog (Bibel) kan hjælpe mig. Finder Sara så inspirerende ??
  Krydser fingre!

  PS tak for en fantastisk blog, jeg læser fast :-)

 102. Åh den bog gad jeg godt vinde! ?? Som studerende kniber det nogle gange med opfindsomheden til sunde retter..

 103. Skøn konkurrence!
  Jeg kunne virkelig godt bruge at få udvidet min horisont lidt på det område ???

 104. Eijj… ville elske at finde inspiration i den bog Min slatne krop kunne virkelig godt trænge til en Bootcamp!!?

 105. Den ville være alletiders at vinde, så jeg kunne komme af med min muffintop efter at have født :D

 106. Vil være så lækkert at vinde den lækre bog, mangler virkelig ny inspiration til nogle slankende opskrifter eller bare opskrifter i det hele taget, håber virkelig at jeg vinder, det vil være min første konkurrence jeg vil vinde hvis jeg vinder, tænk hvis jeg kunne være så heldig. God weekend

 107. Jeg gør fuldstændig det samme som dig – mht. frugt og nødder.. og jeg tror egentlig ofte jeg spiser forskellige ting, som jeg tror er mere sunde og slankende, end de egentlig er. Men iih hvor er det altså også bare svært, at finde rundt i nogen gange.. Krydser fingre for at få fat i denne bog, så jeg kan blive lidt klogere på, hvad jeg egentlig spiser/bør spise – og så selvfølgelig for at få en masse inspiration fra alle de lækre opskrifter! :)

 108. Wauw, tak for at dele disse sunde vs slankende retter. Fedt at det her står sort på hvidt at man godt kan være på slankekost og stadig spise lækre pandekager og saftig burger!!

 109. Jeg gær præcis det samme som dig og har ikke altid styr over hvad det er jeg indtager. Så at vinde den bog ville være en kæmpe hjælp for mig i kamen mod en sundere hverdag ??

 110. Jeg gad helt vildt godt vinde bogen! Jeg er igang med et vægttab, så det kunne være fedt at få ny inspiration!

 111. Lækre opskrifter og virkelig faktisk et genialt princip, som på mange måder burde være indlysende, men bestemt ikke er det! Det gad jeg godt læse mere om :) men indtil da: bønnefritter mmmmmm!!!

 112. Ville RIGTIG gerne vinde denne bog! Er helt vild med Saras gode råd både over hendes Instagram og blog, og derfor ville det være så skønt at kunne blive endnu mere inspireret med hendes bog?

 113. Det lyder som en rigtig go kogebog, når man som mig, gerne vil tabe de der kærestekilo der kommet til af lidt for meget hygge;)

 114. Bliver inspireret af HSB hver dag på Instagram både øvelser og mad, og ville elsker at bladre hendes bog igennem – og få styr på det med sund vs. slankende mad :)
  Tak for en super smuk og inspirerende blog.

 115. Synes de opskrifter er så inspirerende, elsker man kan se hvor meget de indeholder også er de ikke så svære! Er vil med den bog :-)

 116. Jeg har flugt Sara længe og synes hun er noget så sej! Derfor ville jeg elske at vinde hendes bog, derudover mangler jeg altid lækre opskrifter ?

 117. Sådan en bog kunne jeg godt tænke mig, det er fedt at man kan se forskel på sund og slankende og det ligner nogle opskrifter som kræsne jeg ret faktisk kan lide :)

 118. Har tabt 13 kg og skal egentlig ikke tabe mere. Men mangler inspiration til interesant mad der ikke får mig til, at tage det hele på igen :-)

 119. DEN vil jeg virkelig gerne vinde :) Jeg er selv lige startet på min bryllups-bootcamp da jeg skal giftes til September :)

  Det går dog ikke så godt (er for glad for kager og cola), så trænger i den grad til en øjenåbner og inspiration, så jeg kan stå skarpest muligt på vores store dag :)

 120. Jeg vil sindssygt gerne vinde Saras bog! Jeg ønsker mig den i fødselsdagsgave d. 3. maj, så kunne det jo være ultimativt lige at vinde den ?

 121. Ej for nogle lækre opskrifter! Jeg har en lille drøm om at smide det ekstra fedt, og det ville Saras slankende opskrifter da helt sikkert hjælpe med! dem kunne jeg godt tænke mig ?

 122. Jeg har besluttet mig for at jeg vil være i mit livs form, inden jeg fylder 40 år. Og jeg er sikker på at denne bog vil være et fantastisk værktøj til min rejse mod en stærkere krop.

 123. Hvilken øjenåbner! Jeg synes jeg er så opmærksom ift det jeg indtager. Men jeg har vurderet helt forkert ift at jeg nu ønsker et varigt vægttab.
  Men denne bog kan jeg udforske det mere:-)

 124. Tak for at dele opskrifterne! Jeg tror, jeg vil kaste mig ud i pandekagerne i weekenden. De der bønnefritter skal også prøves! Jeg gik i gang med projekt “spis sundere, spis mindre, bevæg dig mere” for ca. to måneder siden og nyder at se resultater.
  Jeg er ikke vild med at lave mad og savner inspiration. Tit ender det med dén hurtige løsning: Kylling og grønne bønner. Og så er jeg også med på dén med mørk chokolade og mandler, dog ikke som mellemmåltid men som sen morgenmad :-)
  Indtil videre består min motion af mindst 5 km gåture hver dag, men jeg vil gerne i gang med noget ‘rigtig’ træning – men hvad skal jeg vælge? Måske kan jeg få noget inspiration til noget motion, jeg kan klare hjemme på stuegulvet, og som kan passes ind med arbejde, børn, osv.
  God weekend!

 125. Ret interessant omkring det med mellemmåltider for sådan har jeg også altid tænkt på det. At det bare var et lille måltid som ikke fyldte så meget kaloriemæsdigt.

  Så krydser fingre for at jeg er en af de heldige som får fornøjelse af at få lidt mere inspiration til maden.

 126. Så lækkert med et lille smugkig på et par opskrifter! Jeg har fulgt med inde på hendes IG, og jeg ville elske at læse hendes bog?

 127. Tænk at man kan “spare” så mange kalorier ved at skifte burgerbollen ud med en portobello svamp.. Den bog må jeg have fingrene i :D

 128. Virkelig spændende og et interessant perspektiv på sundhed og vægttab – krydser rigtig meget finge;)

 129. WoW hvor ser det lækkert ud! En bog som denne ville da være et perfekt puf (spark) i numsen ud af vinter-spis-for-meget-kage mode! Den ser smuk og inspirerende ud :)

  //E

 130. Drt kunne være super lækkert med en Saras big – kunne godt bruge lidt inspiration til sund mad…!?

 131. Jeg har aldrig haft behov for at tabe mig og sundhed har jeg ikke skænket en tanke før nu, hvor jeg snart fylder 25. Derfor mangler virkelig inspiration til at komme i gang – både med hensyn til motion og kost. Tænker at denne bog kunne hjælpe mig godt på vej :-)

 132. Ej den ville være helt fantastisk at vinde – mangler for tiden inspiration til sunde såvel som slankende opskrifter ☺️

 133. Den bog må jeg eje, så jeg kan få lidt mere inspiration til at smide de overflødige kilo! ?

 134. Kender godt det med at man tænker: sund mad = kaloriefattig mad
  Men det holder jo på ingen måde, tænk bare nødder, avocado, vindruer….
  Bogen ser så fin ud, skønt om man var heldig ?

 135. Jeg ryger især selv i fælden ved mellem måltiderne. Super fedt at du deler billeder fra bogen i både slankende og sundt. Er virkelig overrasket over forskellen, fedt indlæg ☺️

 136. Jeg har lige afleveret bogen – igen – på biblioteket, ville elske at have den i bogreolen permanent. Krydser fingre ?

 137. Se det er en rigtig fin gave du har fået lov til at uddele :-) Jeg er rigtig god til at spise sundt, og prøver altid at vælge det mad med mest næring i. Men som det så fint bliver udpenslet, er denne type mad (nødderne er f.eks. et glimrende eksempel) tit noget der er fyldt med energi. Jeg gad godt at er vinde denne bog, så jeg kan blive inspireret til hvad jeg måske skal vælge istedet for, bare indimellem. For helt at undvære f.eks. nødder kommer ikke på tale :-)
  Kh

 138. De ser SÅ utroligt lækre ud alle opskrifterne! Må afprøve dem alle!
  Og så kunne det da også være lækkert med HSB’s fine bog. Specielt her op til sommer, hvor det er ekstra flot at rende rundt med en Bitch Body! :P

 139. Jeg har helt samme problem – en masse sunde snacks, der desværre bare ikke er slankende. Jeg er sikker på at bogen vil være en stor øjenåbner for mig også, og jeg kunne så godt tænke mig at vinde den!

 140. Den kunne være lækker at vinde, især pt hvor min kost ikke er, hvad een burde, hvilket delvist skyldes manglende inspiration

 141. Uh jeg håber meget på at vinde den bog! Den slanke burger ser godt nok lækker ud ??
  Må jeg snart lave!
  Og når man ikke lige går og tænker på det, er der jo stor forskel på sund og slankende. Det er lidt vildt!

 142. Min vægt er kravlet opad det seneste års tid, så kunne godt bruge et sundt indspark:-)

 143. Hvor lyder det lækkert! Sådan en sund burger kunne godt stå på menuen her i weekenden :-)

 144. Jeg vil vildt gerne vinde bogen. Jeg tror, at den kan give mig en masse ny inspiration til madlavningen

 145. Vil rigtig gerne vinde lige netop denne bog og få styr på den viden jeg er helt rundt på gulvet over. Trænger til et ordentligt skub i den rigtige retning. Tænker at netop denne bog kan hjælpe mig med dette ❤️

 146. Jeg krydser fingre for at vinde bogen, så jeg også kan blive klogere på sunde og slankende opskrifter :)

 147. Jeg ammer som en gal lige nu, så tabe mig skal jeg ikke. Men de sunde opskrifter lyder gode, og så kan jeg jo veksle lidt, når mit mindste lille menneske ikke længere spiser af mig. Det ser godt ud.

 148. Lidt en øjenåbner med den slags kaloriesammenligninger, også selvom man ikke tæller kalorier:-)

 149. Den bog har jeg godt nok kigget meget langt efter i meget lang tid. Den ville jeg så gerne vinde.
  Måske det lige er den hjælp jeg skal bruge for at smide de 20 ekstra k.
  Super fed blog iøvrigt ☺️

 150. Det sætter virkelig ting i perspektiv med sund vs slankende. . Kunne godt tænke mig at se flere opskrifter :)

 151. Jeg har i en rum tid nu fulgt altid energifyldte og inspirerende Healthy Skinny Bitsch. Det kunne være spændende at læse om hendes principper i en af hendes bøger ?

 152. Min aftenssnack har i en længere periode bestået af en god håndfuld nødder, 1-2 stk mørk chokolade og 2-3 dadler…… Måske jeg skulle til at skrue lidt ned??

 153. Uh de opskrifter ser virkelig lækre ud. Jeg ville ønske, at bogen var min, så jeg kunne få en masse inspiration til at få tabt de 10 kilo.
  Jeg vil prøve de lækre slankende pandekager med det samme! :-D
  Tak for en inspirerende blog hos jer begge 2 ?????

 154. Den vil jeg gerne vinde, har over et år levet efter 5:2, og kunne godt bruge nogle nye opskrifter.

 155. Jeg er sikker på, at bogen vil være en motivation og inspiration til at ændre i mine rutiner, så jeg kan blive lidt sundere :)

 156. Ville blive så høj over at vinde denne bog! ? Er selv lige begyndt på en lille livsstilsændring, hvor mad og træning er i fokus. Denne bog kunne hjælpe til at holde motivationen oppe, hvis man havde lækker og simpel inspiration ???

 157. Kunne være helt vildt lækkert og få fingrene i den skønne bog ?? Skal helt sikkert i gang med de opskrifter du har delt!
  Krydser fingrer ??
  //Julie ❤

 158. Uhh den vil jeg virkelig gerne vinde, jeg tror jeg vil bruge et mix af de sunde og slankende opskrifter. Jeg trænger sådan til inspiration og mere varieret kost.

 159. Wauw, sådan en lækker bog ville jeg gerne vinde! God ide med slanke og sunde varianter, men glemmer tit, at det ikke nødvendigvis er det samme!

 160. Uha, det var da en kanon præmie! Ville være fantastisk at vinde, da både min drømmemand og jeg er i gang med projekt ‘shredding for the wedding’ :D

 161. Denne bog vil virkelig hjælpe mig med at tabe mig.. jeg er på totalt bar bud i forhold til, sund vs. Slankende..

 162. årrh – Den bog, gad jeg godt vinde, min kæreste og jeg har lige købt hus, som skal have nyt køkken og jeg glæder mig så meget til et stort pænt køkken, hvor jeg skal lave så meget hyggeligt og godt mad :)

 163. Det ser virkelig lækkert ud! Måske jeg skulle kigge lidt nærmere på Saras principper, nu hvor jeg har søsat et større vægttabsprojekt :D

 164. Lige en bog til mig, og mega fedt den er delt op i sunde og slankende.
  Savner noget nyt inspiration til noget lækkert og sundt mad og snacks.

 165. Ser ud til at være en rigtig lækker bog med godt slankende opskrifter ?

 166. Jeg ville elske og vinde denne bog. Jeg er vild med at den er opdelt efter slank vs. sund. Det er helt sikkert noget jeg kan bruge i min hverdag! ?

 167. Den vil jo være perfekt at vinde, nu hvor bikini-sæsonen nærmer sig med hastige skridt! :-D

 168. Nuj, en lækker bog! Kunne især godt bruge den til at få sundhed og slankende lidt i perspektiv. Jeg er, som dig, heller ikke typen der skal tabe mig, men tilstræber altid at være bevidst om min sundhed idet jeg føler at det giver mig forudsætninger for at være den bedste version af mig selv. Tak for en lækker blog!

 169. Den vil jeg så gerne vinde til inspiration herhjemme, min kæreste er på en 3 mdr. kur for at smide ti kilo – han kunne nok godt bruge lidt inspiration ;)

 170. Krydser fingre, arme og ben for jeg vinde! Det lyder lige som det jeg trænger til i forhold til kost og vaner

 171. Uh, jeg kan vist godt lige nå, at være med :) den vil jeg gerne vinde til min bridalbootcamp!

 172. Mums, det ser lækkert ud og gad virkelig også godt at blive strammet op til bikinisæsonen – denne bog kunne være en god motivationsfaktor – krydser fingre ;-)

 173. Jeg ville elske at have denne bog hjemme på reolen :) Sara forstår virkelig at formidle sundhed på en god måde, der er til at forstå.