Bryllups- & bikinibootcamp: Update

En lille update på den seneste uges tid i bryllupsbootcamp for mit vedkommende. Og så er jeg også spændt på at høre, hvordan ugen har været for de af jer, der leget med. Hvad end det er brudekjolen eller bikinien, der er i vente :)

Jeg har begivet mig af med lidt anden motion end jeg plejer, da jeg har været på Mallorca 5 af dagene. Altid dejligt med variation og selvom man er væk fra vante rutiner, kan man sagtens få trænet effektivt alligevel. Ofte synes jeg faktisk det er sjovere at træne, når jeg rejser. Cykling, løb m.m. er alletiders måde at få set en ny by på eller den omkringliggende natur.

Så selvom min træning den seneste uge afveg en smule, fra det program jeg ellers følger og lagde op her, så er jeg godt tilfreds.

 • Lørdag: 7 km løb med Penny.
 • Søndag: 60 km cykling i bjergene.
 • Mandag: 1,5 times Hatha yoga.
 • Tirsdag: 6 km løb trail/bjerge.
 • Onsdag: Styrketræning med håndvægte + egen kropsvægt, Dips, pull-ups, armbøjninger/-strækkere + mave/talje.
 • Torsdag: 6 km løb trail/bjerge.
 • Fredag: Stram op på hold i fitness.

Næste uge skal det handle lidt mere om kosten, men det betyder selvfølgelig ikke, at man skal stoppe med at træne ;) Det er ‘hele pakken’. Derfor kommer det også til at handle om søvn, nydelse, selvforkælelse og -pleje, her i min lille bootcamp. Alt der skal til (i min optik), for at man kan være den stærkeste, gladeste og nå ja, også pænest muligt udgave af sig selv.

Jeg håber, I har haft en dejlig og aktiv uge <3

(Visited 5.021 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

   1. Haha… I er søde. Og ja, måske jeg ikke lige ligner Penny pr. udseende, men den er der i alle tilfælde i ånden ;) Kram

 1. Jeg har været til min 5. brudekjoleprøvning i dag, og har stadig ikke fundet The One.. jeg skal giftes om 3 måneder :/

 2. Glæder mig til inspiration til kosten. Især frokost mangler jeg ofte inspiration og måske lidt nye ideer til mellem måltider. Kh. Tanja