Banana bread, jetlag-tips, stylingidéer & email-etikette

For et år siden bagte jeg dette utrolig lækre banana bread (det er også godt ristet og med smør på, bare et lille pro-tip)…

Jeg sidder i skrivende stund og kigger ud på snefnuggene der daler og danser og kan slet, slet ikke får det til at hænge sammen med billederne længere nede i dette indlæg. Men sidste år i marts gik jeg åbenbart gladeligt med bare fødder i skoene. Det venter jeg lige lidt endnu med i år… Men bare fødder eller ej, så er der et par gode tips at hente, til hvordan man klarer overgangen fra vinter til forår på garderobefronten. Og så er der – blandt meget andet – opskrift på banana bread og cocktailen Sidecar. Nom nom nom! Tror jeg skal lave begge dele denne weekend og måske I skal følge trop? Det synes jeg I skal. Det kommer I ikke til at fortryde ;)

Udover at blive tipsy og spise banana bread, så byder min weekend på arbejde (er noget så frygteligt bagud ovenpå de sidste par ugers fravær) og så skal vi på ski i Vallåsen på søndag med gode venner. Nøj hvor bliver det rart. Planker under fødderne, lege i sneen og slå hovedet fra.

Apropos gode venner så kommer Cathrine og Adam til takeaway (det er det overskuddet rækker til), bland-selv og X-Factor i aften. Se det skal nok blive en god weekend ♥

Klem
E

Ps. Jeg gad godt lave noget ekstra ‘female empowering’ (ja, det er poppet, men i mangel på bedre) på Kvinderdens Internationale Kampdag i år. Har I nogle seje arrangementer i ærmet eller laver I noget spændende? Jeg kender en pige, der hvert år fejrer den sammen med alle kvinderne i hendes familie og så laver de seje ting og spiser sammen m.m. Det synes jeg er sådan en fin tradition.

… og jeg var på skiferie i Morillon med alt hvad der hører sig til, blandt andet leg i puddersneen…

… stødte på en fin lille reminder

… klædte mig i flæsebukser og jakke med tigerprint (den påklædning virker liiidt fjern lige nu)…

… delte Små ting fra førnævnte skiferie, her fra torvet i en hyggelig alpelandsby…

… fejrede kvindernes international kampdag med en passende pink sweatshirt

… fortalte om en af mine ultimative favoritsnacks

… delte mine bedste tips til at minimere (eller helt undgå) jetlag

… gav mine varmeste anbefalinger til 3 steder at spise i New York

… forærede mig selv blomster på en mandag, der føltes som søndag, men så alligevel blev til en Happy Monday

… tippede om mine skønhedsfavoritter fra februar…

… hoppede i endnu en jakke med print  (og bare fødder?!? lige nu kan jeg ikke forestille mig det nogensinde bliver varmt nok til det igen)…

… kørte karameltema i mit fredagsslik

… delte flere Små ting fra en fin uge og med søde Penny, der, som I kan se, er mester i at posere…

… var bryllupsgæst i et casual but nice outfit…

… skrev lidt om kutyme og opførsel, når man skriver emails (fra mit gamle kontor som jeg savner, men rykker ind i et nyt snart, glæder mig!)…

… diskede op med laksa nudelsuppe og delte opskriften med jer…

… gav tre bud på, hvordan man kan klare overgangen fra vinter til forår på garderobefronten uden nødvendigvis at investere i en masse nyt, her med første bud, glimmersokker i sandalerne…

… og andet bud, t-shirt under sommertoppen…

… og tredje bud, at bruge strikken fra vinteren som ydre lag for ekstra varme…

… diskede op med Sidecars som fredagscocktail, det er stadig min yndlingscocktail…

… delte min tirsdag i billeder, en hel dag på bloggen à la i gamle dage. Inklusiv hvad jeg spiste (det kunne jeg godt spise i dag igen mmmm…) …

… delte endnu flere Små ting, med blandt andet is på kokosmælk…

… og spiste sure bånd som fredagsslik.

Rigtig god weekend allesammen ♥

(Visited 4.227 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Jeg tror ikke jeg forstår hvorfor female empowering er poppet, eller har jeg læst forkert? God weekend:)

  1. Nej nej betydningen er ikke poppet på nogen måde. Det var mere udtrykket og at skrive det på engelsk. Men kunne ikke lige komme på noget smartere. Alternativet var ‘at lave kvindekampsagtige ting’ og det blev lidt tungt. Sorry, min hjerne er lidt stegt i disse dage ;) Men I må meget gerne byde ind med bedre udtryk <3 Kram E

 2. Ahh jeg forstår;) du er ikke den eneste med langsomt hovede(tydeligvis) jeg har ingen forslag;)

 3. Hej Emily. Skal lige høre dig omkring deodorant:) ved du er glad for aurelia og det er jeg også . Min er dog næsten brugt nu og jeg skal have købt en ny. Aurelia er virkelig god men er blevet en lille smule træt af den ret gennemtrængende stærke duft. Så tænker jeg skal have en der ikke dufter. MEN er den så ligeså effektiv ? Ved du snakkede om en fra i love beauty. Er den god for så er det den jeg vælger næste gang. Kh. Tanja

 4. Det er et (næsten) off-topic spørgsmål, men jeg spørge dig, hvilken størrelse, du har den fantastiske Ganni strik i?

 5. Hej Emily,

  Tak for en super hyggelig blog, som jeg elsker at følge.
  Jeg må altså lige fortælle en lidt skør historie. Sidste år var jeg gravid og ventede vores lille søn. Jeg bagte banan brødet få timer inden han blev født derhjemme. Vi spiste altså lunt bananbrød med lille nyfødt bebs i armene!

  1. EJ det er da verdens dejligste historie <3 Tak for at dele den. Og hvor lækker at have banana bread lige efter fødslen. Og meget overskudsagtigt lige at stå at bage op til. Tillykke med din lille dreng, der jo må være lige omkring et år nu. Stort klem Emily