3 steder at spise i New York

Har du en tur til New York i kalenderen i år? Så er her tre steder at spise, der får mine varmeste anbefalinger. Cool, happening og usnobbede. Og indenfor en prisramme, hvor alle kan være med.

Og ja, to af dem er umiddelbart morgenmadsanbefalinger, jeg er jo morgen(mads)menneske om en hals. MEN begge steder har også frokost og aftensmad på menuen, som efter sigende også skulle være mere end glimrende.

Føj endelig til listen, hvis I kender til gode spisesteder i New York :)

Ps. Soho-klassikeren, Balthazar, som jeg tipper om her er virkelig også et besøg værd!

Hvad: Jacks Wife Freda
En herlig køkkenhybrid mellem Amerika og Mellemøsten. Rosensirup og cremet yoghurt til vaflen, zaatar og feta på salaten, pita til ægget, mynte på grapefrugten osv. Velkendte ting på menuen med andre ord men med et eksotisk anstrøg. Også virkelig god kaffe og matcha.

Hvor:
SOHO – 224 Lafayette St, New York, NY 10012
WEST VILLAGE – 50 Carmine St, New York, NY 10014

Hvad: Bò Cà Phê
Opdateret vietnamesisk køkken med et net, fransk twist. Jeg fik en virkelig lækker Bao Bun, en Summer Roll og en smuk salat. Og så delte vi lidt forskellige starters. Altsammen så delikat, friskt og godt.

De serverer i øvrigt også brunch, hvis man ligesom jeg er morgenmadsfan :)

Hvor: 
222 Lafayette Street, New York, NY 10012

Nogle af kortets friske, sprøde ‘bowls’ hos Bò Cà Phê.

Hvad: The Butchers Daughter
Sidst men ikke mindst. Min favorit! Ville ønske at der lå sådan en i København. Eller endnu bedre; på Islands Brygge.

Slagterens datter er ikke den store kødspiser, for at sige det som det er. Det er jeg heller ikke, så det passede mig strålende, men det er egentlig ikke noget stedet som sådan slår sig op på og her er også noget for enhver smag

Dog vil man nok føle sig særligt godt tilpas, hvis man er til mad i den sundere ende af skalaen. Tænk friskpressede juicer, granola bowls, kale salads, avo toast osv. Men der er altså også pandekager, toast med baked beans, æg og andet godt, hvis man ikke lige er i humør til grøn juice.

Hvor:
NOLITA – 19 Kenmare Street, New York, NY 10012
WEST VILLAGE – 581 Hudson Street, New York, NY 10014

(Visited 5.132 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Hej Emily

  Nu ved jeg godt det her indlæg handler om spisesteder i New York, men efter at have slået adresserne op på Google Maps, kan jeg se, at de alle tre lægger i den “nederste” del af Manhattan.
  Min kæreste og jeg er ved at prøve, at planlægge en tur til New York til sommer, men vi kan ikke rigtig finde ud af, hvor det bedst kan betale sig at bo. Når du anbefaler disse steder, går jeg ud fra, at du har boet i det område, så vil du sige at man godt kan det, når man gerne vil se alle turiststederne inde ved Central Park og i det område?
  Og undskyld for at det ikke som sådan, har noget med indlægget at gøre ;-)

  1. Det er bare så i orden :) Sagen er den at jeg ‘kun’ har været i New York to gange og begge gange på pressetur i meget få dage, hvor vi boede netop i Soho på det nedre Manhattan. Der er helt fantastisk i Soho og når jeg forhåbentlig snart selv skal til NYC på egen hånd, så tror jeg også jeg vil bo i det område. Det er relativt nemt at komme rundt på Manhattan med enten undergrunden eller taxa (eller på gåben selvfølgelig), så jeg ville personligt foretrække at bo i et af de hyggelige områder og så tage ind til turistattraktionerne. Rigtig god tur :) Kram Emily

   1. Tak for dit svar!
    Det er også min erfaring fra London at man sagtens kan bo i “udkanten” og stadigvæk komme hurtigt ind i centrum. Dejligt lige at få bekræftede at det også er sådan i New York :)