Små ting

{Mine to}

Sidste uge var skæppeskøn. Intet mindre. Og weekenden i særdeleshed. Fuld af vennetid og ikke mindst skovturstid og forårsnydning.

Og bryllupsbrikker der så småt falder på plads.

Et højdepunkt blandt mange, var da jeg søndag formiddag for første gang hoppede op på en høj kasse til træning. Et såkaldt box jump. Det har jeg været ræd for i umindelige tider, men nu lykkedes det. Takket være god coaching fra crossfit-haj/veninde. Hobbitbenene kunne godt både sætte af og hoppe så højt. Og jeg smadrede ikke mine skinneben, som ventet. Et mikroskopisk skridt (hop) for menneskeheden, men kæmpestort for mig.

Således føler jeg mig klar til at erobre en ny uge. For hvis jeg kan hoppe 61 cm op i luften og lande på en kasse, hvad kan det så ikke blive til? ;)

Jeg håber, at I også får en god uge fuld af højdepunkter <3

{Is på kokosmælk på repeat om aftenen i weekenden. YUM!}

{Bedste sommerduft fra Jo Malone. Strand og hav og sol}

{Brunsviger til Mies surprise-fødselsdag i lørdags. Elsker fødselsdage hos fynboer!}

{Sofamus}

{Bland-selv-slik hos Malene Birger}

{Set til pressedag. Overflødigheds-bowle. Skoene <3}

(Visited 4.524 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Hejsa Emily
  Elsker når du deler dine små ting, fordi det er jo som oftest de små ting som udgør den store forskel, men jeg er blevet ekstremt nysgerrig nu! Hvor har du fundet og købt din økologiske kokosmælk-is? Jeg leder som et desperat efter Okobay var et kortvarrig fornøjelse som spotvare i Netto. OBS; Bor i Odense, hvis det har betydning for is-kokos-mærket <3

  1. Har set okobay i Malmø. Men det er jo desværre lidt langt fra Odense. Selvom Okobay er en længere ekspedition værd.. :)

 2. Yum den der Jo Malone ? Havde egentlig besluttet at jeg ville forkæle mig selv med en JM sidst jeg var i en lufthavn, men kunne simpelthen ikke beslutte mig ?☺

 3. Hej piger, isen købte jeg hos Helsam på Gl. Kongevej. Men de har den vist også i Naturpoteket inde i byen. Bedste ‘sunde’ is jeg har prøvet. Hvis I har en Helsam i nærheden, kan de måske bestille den hjem?
  Men sig mig lige hvad Okobay er? Det lyder som om den også er værd at prøve? :) Kram Emily

 4. Jeg har også prøvet at stå foran sådan en kasse i fitnesscentret og været liiiige ved at hoppe op… og så fortryde. Det er altså skørt, hvordan det kræver så meget at tage et enkelt hop – man tør da så mange andre ting. Jeg var også så stolt og lettet, da det lykkedes mig!

  1. SÅÅÅÅ glad for at du forstår mig. Og at jeg ikke er alene om at synes det er et scary hop. Sejt at du også klarede den :D Kram Emily

 5. Hej Emily. Du har den skønneste sofamus :-). Derfor har du måske lyst til at følge min nye blog her på bloglovin.

  Vega, min Kleiner, og jeg vil gerne skrive noget om vores fælles liv og jeg vil forsøg at komme med, indslag af faglig karakter, mest om hunde og katte, men også om andre kæledyr.

  https://www.bloglovin.com/@petblitz

  Håber du kan få tid at kigge ind.

  MVH
  Vega og Susanne