Små ting

{Min mor har samlet til bunke til vores vielsesringe <3}

Den forgangne uge var god, god, god. Kender I det når life/work-balancen virkelig går op i en højere? Hvor både arbejde og fritid føles produktive, man har nået (næsten) alt man skulle, men uden at man har jaget sig gennem ugen? Og så bare har haft tid til ingenting og til at nyde. Bedste følelse.

Denne uge starter med fotoshoot og interessante opgaver og ender med at vi tager på påskeskiferie med søde venner. Så mon ikke den bliver mindst lige så fortrinlig, som den forgående? Det håber jeg.

Og jeg håber også, at I får en dejlig, dejlig ny uge <3

{Postkort fra Pennys franske tvilling i alperne}

{Enhjørningroser ;)}

{Denne her chokolade}

{Lørdagsfrokost på Lo Jo’s Social}

{Det her hus}

{Til flødebollekursus hos Social Foodies}

(Visited 4.114 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Vi fik også lavet vores vielsesringe af arvestykker fra familien. Det er jeg stadig sindssygt glad for. Det gør en forskel for os og vi synes det er smukt at bære noget videre. Glæder mig til at se jeres resultat!

  2. Ja, håber det kan lade sig gøre, det vil helt bestemt være med til at gøre dem ekstra særlige :) Kram Emily

   1. Da min morfar døde fik min mormor smeltet deres to vielsesringe om til én ny ring, hvor hun fik indgraveret deres initialer og datoen ind i, som i de oprindelige ringe. Min mormor lever desværre heller ikke mere, men min mor har givet mig ringen for flere år siden, som jeg går med hver dag. Jeg får ofte komplimenter for den, fordi den er lidt speciel af udseende og jeg elsker at fortælle historien om den hver gang. Jeg er sikker på, at I vil elske jer ringe lige så meget. Gammelt guld i nye klæder.

 1. Jeg elsker Små Ting – dine fine billeder giver mig altid et lille smil, og det er bare sådan en god måde at minde sig selv om alle de små, dejlige ting der er i ens liv :)

 2. Glæder mig at se jeres vielsesringe! Her 7 år efter jeg blev gift har vi besluttet at jeg skifter min ud, da min smag har ændret sig og jeg er faldet for en anden ring.. det havde jeg ikke regnet med ville ske, men sådan blev det :)

  1. Det gør jeg også! ;) Har en idé om hvordan de skal se ud, men vi skal først lige snakke med guldsmed osv. Glæder mig sådan :) Kram Emily

  1. Det er kun den store guldring, vi skal bruge til selve ringene. Og så diamanterne fra de andre ringe, der skal bruges i min ring. Så de bliver ‘gult’ guld begge to :) Klem Emily

 3. Det ser alt sammen virkelig hyggeligt og rart ud! Elsker de her “små ting” indlæg <3
  Hvad synes du om lo-jo social? Kan ikke se hverken priser eller menu på hjemmeside, hvilket leje er det ca? Kh. den studerende der prøver at være sparsommelig, men som ikke rigtigt er det. haha

 4. Fantastisk at du bruger nogle ældre ringe i jeres ringe, det elsker jeg. Da min bror blev gift, valgte de også at få smeltet familiens ringe om. Det viste sig så at de endte ud med at have for meget rest efter ringene var færdige, og af den rest fik han så lavet manchetknapper. De er så smukke og han elsker dem, fordi han ofte har dem på til jakkesæt osv. Bare et lille tip, hvis man er til sådan noget :-)
  Kh Katrine