Små ting

{Penny chiller}

Tilbage på pinden efter den bedste weekend længe. Fredag aften bød på Copenhagen Dox (vi så filmen om Dries van Noten), middagsdate med Nikolaj, et smut forbi en housewarming og afslutningsvis et afsnit Sopranos i sengen. Jeg faldt i søvn halvvejs som altid. Lørdag var tur med Penny, bryllup og reception, middag med søde damer og alt for mange drinks.

Jævnført sidste punkt blev søndag således i tømmermændenes tjeneste, altså lave/tænke så lidt som muligt, kombineret med at spise så mange treats som muligt: Croissant, langtur med hundepigen og Mutti, pomfritekspedition, isekspedition (årets første fra Ismageriet), pizza og meget, meget tidligt i seng.

NU er jeg klar til en ny, god uge, med blod på både bryllupsplanlægnings- og arbejdstanden.

Jeg håber, at I også får en glimrende mandag og uge <3

Ps. Jeg er en kende bagud i kommentarfeltet. Det retter jeg op på senere i dag :)

{Smoothie bowls til to. Er stadig ved at prøve at overbevise min kæreste}

{Perfekte til at peppe ‘tee og jeans’-uniformen lidt op}

{I læsekøen}

{Kontor-selfie i glad trøje}

{Bedste croissant fra Alimentari til søndagens tømmermænd}

{Mere mussehund. Der tydeligvis poserer}

(Visited 3.016 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. De varierer lidt fra dag til dag (laver stort set hver dag), men denne var der spinat, broccoli, banan, blåbær og havtorn i, altsammen frossent. Og så var der også kiwi, ingefær og gurkemeje i. Blendet sammen med kokosvand, op i skål og toppings på :) Kram Emily

 1. Hvor er hundesengen fra?Den er så flot,har en hund der kunne bruge en flot ny seng.

  1. Den er købt hos Porcani, Donut bed hedder den vist. Ved ikke om det er mærket eller modellen egentlig, men de har nok bedre styr på det end mig :) Hun elsker den fordi den er sådan helt redeagtig og en hun rigtig kan putte sig i :) Klem E

 2. Okay, jeg troede ved første syn at Penny var ved at blive kvalt af en stor kvælerslange, før jeg fik kigget nærmere på det egentlig virkelig flotte mønster på hundekurven! ;)

  1. Haha… kan godt se hvad du mener nu. Nej bare rolig hun har helt styr på sagerne og ligger bare og hygger :) Klem fra os

 3. Hej Emily.
  Hænger din hverdag fint sammen med at have en hund? Jeg har selv relativt travlt, men vil så gerne have en hund, jeg er bare bange for jeg vil føle mig alt for bundet…

  1. Det er helt klart en kæmpe forpligtelse og der er mange ting, man må gå glip af/på kompromis med, men for mig er det, det hele værd. Jeg har heldigvis også nogle meget søde forældre, der passer hende (meget), når jeg rejser eller har meget travlt. Så mit bedste tip er nok at have nogle allierede. Og så har jeg både haft hund som single og som par og det er altså hårdt at være helt solo om det (omend stadig det hele værd, hvis du spørger mig) :) Kram Emily

 4. Stemmer i, fin hundeseng. Har du tips til gode steder at købe gear – gerne dansk, synes alt pænt er ebay-ish :)

  1. Den er købt hos Porcani (der har pæne ting!) og ellers synes jeg også at Woofpack, Trenddog m.fl har gode sager :) Kram Emily