Små ting

{Forårklar allerinderist i bæredygtigt undertøj }

Helledusseda!

Det siger man for lidt. Men det skal således være ugens ord her i mit ringhjørne.

Og helledusseda for en prægtig uge, sidste uge var for mit vedkommende. Ikke på nogen overdådig eller prangende måde (brunch og kageindtag undtaget), men bare sådan gennemgod og rar på hverdagsmåden. Hvor man sidder i sine grimme sutter og er glad helt ned i maven over bare at være, tænder et stearinlys, nusser et hundeøre eller en mandehånd og er godt tilfreds.

Og her tænker jeg ikke på starten på pollensæsonen, for den må gerne skrubbe tilbage hvor den kom fra. Men ellers er jeg ret fornøjet. Og forårskåd.

Indeværende uge byder bl.a. på spændende møder OG årets første bryllup. Novra hvor jeg glæder mig!

Jeg håber, at I også får en prægtig uge <3

{Franske anemoner}

{Pollensæsonen er (allerede) startet, men denne her kommer mig til undsætning}

{Søndagshyggestund med AFD og fantastisk ny bog om vintage}

{Lækreste lørdagsbrunch på MASH i Bredgade med hende her}

{Forårskysseklar med let farvet, plejende læbepomade}

{Yndlingssmåkager fra Leckerbaer til 1-års fødseldag hos yndlingsbaby}

(Visited 4.762 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hej Emily
    Kan forstå på dig, at din pollen allergi nu er vågnet og rører på sig i irriterende grad. En forsigtig lille anbefaling, du kan overveje at kigge på, er Allergikompagniet. Jeg har enormt gode erfaringer med dem. Metoden til behandling af allergi umiddelbart virke mystisk….men for min søn har det virket helt utroligt. Tjek dem ud. Medicinfrit og smertefrit, kræver bare et åbent og nysgerrigt sind. Kh Karen

    1. Hej Karen, hvor er du sød at tænke på mig, det vil jeg kigge nærmere på :) Knus Emily

    1. Ja det er så yndigt og ligner samtidig lidt noget, man har lyst til at spise :) Kram E