Små ting

{Sidste mandag på Sonny. Hvis bare alle mandage startede sådan}

Den forgangne uge var den travleste længe. Filmoptagelser, deadlines, møder, træning, bryllupsplanlægning og altsammen krydret med birketræer i fuldt flor. Atju! Men da jeg så kiggede kamera og telefon igennem, så blev jeg glad over at se, at der tydeligvis også havde været plads til mange hyggestunder og ikke mindst fik jeg set en masse af de søde mennesker, jeg føler mig heldig at kunne kalde mine venner. For helt ærligt, så er det, det der er det vigtigste. At man har tid til og får plejet sine nære relationer.

Denne uge kan næsten kun blive god. Jeg rejser på torsdag, så jeg må godt nok undvære min yndlingshøjtid Store Bededag Store Hvededag (med tandsmør!), men så får jeg formentlig tifold igen på nye oplevelser og bekendtskaber.

Jeg håber, I også får en vidunderlig uge <3

{Altanplanlægning. Pønser på lidt bær, spiselige blomster og krydderurter}

{Sweateren (reklamelink) jeg har boet i hele ugen}

{Smukkeste invitation. But what to wear?}

{Til forårsmarked i Elmegade. Barnet fik en slikkepind…}

{Kig op}

{15 minutter før op om morgenen = læsetid, kaffe og natbukser}

{Til sødeste Christinas babyshower}

(Visited 3.877 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Emily, jeg forstår ikke du ikke prøver at få akupunktur for den allergi. Mit blev SÅ meget bedre allerede første sæson hvor der ellers var godt hang i pollen. Nu har jeg været tidligere ude og har fået 5 x inden sæsonen bryder ud for alvor, har på intet tidspunkt haft gener fra birk. Har gået i Allerød gennem 3 sæsoner og hun er meget sød og dygtig.
  Jeg var så træt af at tage medicin og det er jeg helt ude af nu. Så jeg er lutter begejstring. Og nej, det gør altså ikke net. Nålene er tynde som hår. Og hun har håndelaget ?
  Kh Mie

  1. Hej mie. har du evt mulighed for at skrive til mig hvad hende akupunktur damen hedder?

   Jeg er så træt af at tage medicin- og have et hovede så tungt som en sten :(

  2. Hej Mie

   Ej, men det må jeg vist også snart. Tror det kommer lidt bag på mig hvert år, hvor slemt det er. Glemmer det i løbet af vinteren og bliver lige overrasket hvert forår ;) Tak for tippet og navnet.
   Kram E

 2. Et lille tip: Bagerierne bugner allerede af hveder, så hvis jeg var dig, ville jeg købe nogle allerede i dag :-)

 3. Åh, jeg elsker hvordan alle dine billeder bare emmer af forår. Det er så tiltrængt, og så vidunderligt! Og hvor bliver man bare i godt humør af især det sidste billede. Jeg tænker, at et babyshower i sig selv er nok til at bringe et kæmpe smil frem på de fleste, men med så meget lyserød herlighed må selv den største kyniker da overgive sig! Så fint, så fint :)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Hej seyma.

  Hun hedder Catrine Marcussen
  Super sød og dygtig.

  Hils fra mig ?

  Mie

 5. Jeg kender flere med slem, slem allergi, som har fået det til nærmest at “forsvinde” ved at drikke (vand)kefir – et glas morgen og et lille glas aften.. det skulle virke!! :)
  Svampen kan vist købes hos private og så kan man selv dyrke flasker.. den fås også i en mælkeudgave i supermarkederne, men dem jeg kender har primært brugt den på vand..

  1. Ok, det må også prøves. Er frisk på det meste tydeligvis ;) Tak for at I deler tips og råd. Kram E