Små ting

{Yndlingsferiedrinken, Piña Colada}

Den forgange uge har uden tvivl, været den bedste længe. Og det er bestemt ikke fordi dem, den bliver sammenlignet med, har været sløje. Men den har slet og ret sat nye standarder. For ikke nok med at brylluppet (om en måned!), rent faktisk begynder at ligne en realitet og vi har kunnet hakke en masse punkter af på to-do-listen, så har jeg sluttet ugen af med vidunderlige rejseeventyr og nye venner.

Sådan går jeg også denne uge i møde og så glæder jeg mig ellers også til at vende snuden hjemover onsdag og atter kysse på mand og hund. Havde så slemme Penny-abstinenser i går, at jeg nærmest overfaldt et ældre ægtepar med en border collie. Alle parter var dog meget imødekommende og det endte med en temmelig lang sludder og megen hundenus.

I weekenden har jeg ingen planer overhovedet og det glæder jeg mig helt mægtigt til.

Jeg håber, at I også får en fremragende uge <3

{De fineste blomster hos Malene Birger}

{På opdagelse på Refshaleøen med hundemusen}

{Dejligste ansigtsbehandling og efterfølgende pudeshopping hos Dare to Care}

{Ugens skilt}

{Snow crab <3}

{Weekendens højdepunkt}

{Hvis alle nummerplader var så kønne}

{Havde jeg et sommerhus, skulle sengetæppet her flytte ind}

(Visited 2.867 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Uhh, har selv booket en behandling hos Dare to Care om et par uger. Deres Acai-behandling (?), som vandt DBA i 2014. Vil du skrive en anmeldelse og hvilken behandling du fik?
  //Anne :-)

  1. Åh glæd dig! Jeg fik deres Signatur-behandling og det var så godt at jeg allerede bestilte en ny tid, mens jeg var der. Klem Emily

 2. Det er så fedt i USA, at hver stat har sin egen “personlige” nummerplade. Nogle er dog klart sjovere end andre :-)

 3. Dejlige billeder. Jeg fotograferede også Floridanummerpladen, da jeg var i USA sidste sommer. De er simpelthen så fine :D

  1. Ahmen helt vildt. Der har vores kedelige nummerplader altså lidt at leve op til :) Klem Emily

 4. Du lurer på at købe sommerhus, gør du ikke?? Det gør jeg selv sammen med to veninder. Til alle de weekender hvor man god vil lege at man har ferie, men ikke har råd/tid/samvittighed til fly til Florida, LA eller Bali…

  1. Åh jo det gad jeg godt! Men først bryllup, det er lidt af en pengesluger ;) Klem Emily