Places: The Bubble Room

Definitivt en at bogmærke! For hvis man er så meget som i nærheden af Captiva Island i ud for Floridas sydvestkyst, så må man forbi. Faktisk er det lige før The Bubble Room, der har ligget på Captiva siden 1979, er årsag i sig selv til en tur på de kanter. Der er heldigvis også meget andet interessant og lækkert at tage sig til, men denne her helt igennem skøre, lille perle fortjente et eget indlæg.

Tænk Twin Peaks, Alice i Eventyrkland og en snert af Tim Burton, krydset med jul, nips og kuriosa alle vegne, lækker mad og genial kage, som bliver serveret i gavmilde stykker. Og tilsæt noget nær et syretrip, tjenere i spejderuniformer og finurlige hatte og gang så alting med 10 og placér hele molevitten på en herligt afslappet ø i den mexicanske golf.

Det er topskørt og topherligt og du skal med indenfor. Kom med!

6 piger og et diskret kagebord. Men vi kunne ikke vælge og så må man smage dem alle.

Min suveræne favorit og stedets specialitet: Orange Crunch Cake. Må prøve at bage selv snart!

What: 
The Bubble Room

Where:
15001 Captiva Drive, Captiva FLORIDA 33924, USA

TIP:
Prøv deres Orange Crunch Cake (min favorit!) eller deres Coconut Cake (den vi alle kunne blive enige om at kåre som vinder). Og kan du ikke spise op, så husk at få resten med hjem til senere. Elsker at man som en selvfølgelighed får resterne med hjem i USA.

(Visited 2.221 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Ej hvor ser det dejligt ud! Kommer der en lille rejseguide måske – sætter selv næsen mod Florida snart, så tips og tricks ville blive modtaget med kyshånd!

  2. Ej hvor sjovt – der har jeg været en million gange (føles det som om). Jeg var på udveksling i USA i 2008 og det her fra min families YNDLINGSsted i hele verden. Jeg var der sidst i 2014 med min kæreste, og intet havde forandret sig :D

  3. Lyder som et udsøgt sted, og det er hermed taget til referat!
    Er ved at planlægge ferie for hele familien (3 generationer) til Florida. Har du tips til evt bloggere, som du har fundet inspiration fra i fht lokations/sights/overnatning i eksempelvis Fort Meyers, Key(s) regionerne og Ever Glades? Alle tips modtages med kyshånd ;)