Månedens skønhedsfavoritter

Månedens skønhedsfavoritter står i brynenes tegn, krydret med lidt sunde negle og ditto hår og pæn, glødende forårshud ikke mindst.

Lait Demaquillant fra La Roche-Posay
I sidste omgang skønhedsfavoritter, skrev jeg om min aha-oplevelse med rensemælk og nu har jeg fået en ny rensmælksven. Denne er lidt lettere i konsistensen, men efterlader også huden ren og blød. Jeg bruger den også i badet om morgenen og prøver faktisk at undgå at få vand i ansigtet og fjerner den så bagefter med en vatrondel. At stoppe med at bruge vand og ‘sæbe’ i ansigtet, har gjort en kæmpe forskel for min tørre hud. Jeg kæmper stadig lidt, for jeg har virkelig lyst til at vaske huden med vand, men resultatet opmuntrer mig til at fortsætte. Ofte bruger jeg en rensevand (Biodermas er favoritten) og/eller en mild skin tonic bagefter.

Kan fås på apoteket.

Retractable Brow Pencil fra Sephora
Jeg fylder når jeg orker det som regel mine bryn let ud med en øjenbrynspen og har tidligere sværget til nogle dyrere modeller fra Rodial og Anastasia, men denne noget mere budgetvenlinge fra Sephora, gør jobbet mindst lige så godt. Man drejer på den, når stiften er brugt, så man behøver ingen blyantspidser. Det eneste jeg savner er en ordentlig børste i den anden ende. Den er sparet væk til fordel for en lille plastickam. Men så må man have en separat børste i sminkepungen.

Kan købes i Sephora.

Boy Brow fra Glossier
Den bedste farvede øjenbrynsgel jeg har prøvet. Eller det er snarere en øjenbrynsmascara, for den giver masser af fylde og ekstra tekstur til hvert enkelt øjenbrynshår. Så ret genial til os, der er lidt udfordrede på den konto. Har man til gengæld store, fyldige bryn, kan det godt være den giver for meget. Glossier kan desværre ikke købes i Danmark (ej heller sendes udenfor USA), så har man ikke en at alliere sig med i Staterne, så kan jeg anbefale Maybellines Brow Drama i stedet. Den har jeg sværget til i flere år.

Kan fås her, men ak ja, de sender altså kun til USA.

Treat Love and Color fra essie
Et af de nyeste skud på essie-stammen: En ‘ikke-neglelak’ der styrker og plejer neglen og samtidig lader den ånde. Genial til perioder, hvor man vil lufte neglene og ikke gå med neglelak, men heller ikke vil have helt nøgne negle. Den kommer i forskellige halvtransparente og neutrale nuancer, der indeholder lysreflekterende partikler, så neglen syner jævn og pæn.

Kan fås i Matas og Magasin.

Brynfarve fra Hanne Bang
Lidt af en klassiker. Jeg har brugt den så længe jeg nærmest kan huske. Blev introduceret for den, da jeg gik til Makeup og hudpleje på Frederiksberg Ungdomsskole, da jeg var 13. Og har brugt den siden. Når jeg lige husker det. Den brunsorte matcher min egen øjenbrynsfarve ret godt, når den bare sidder i et par minutter. For jeg vil egentlig ikke have mørkere bryn, blot farve de hår der er lysere, så brynene syner af (lidt) mere.

Kan fås i Matas, Magasin m.fl.

A hint of summer fra Rudolph Care
Det her produkt har jeg virkelig savnet, uden at jeg vidste det. Selvbrunerdråber, som man blot blander i ens egen dagcreme eller bodylotion. 2 dråber i ansigtscremen og 6 i ens bodylotion. Farven er naturlig og kommer gradvist. Og så lugter den ikke af selvbruner! Det tror jeg er første gang, jeg har oplevet det. Selv de produkter der lover ikke at lugte, plejer at gøre det. Man ligner ikke en, der har været 2 uger i Thailand efter at have brugt den en gang (men det er altså kun et plus synes jeg), men bruger man den kontinuerligt over et par dage, så får man en ret flot kulør.

Fås her hos Rudolph Care, i Matas, Magasin m.fl.

Perfecting Skin Tint fra Glossier
Jeg er ikke og bliver nok aldrig den store foundation fan, men de lettere makeupversioner à la BB Creams og skin tints eller farvede dagcremer er til gengæld et hit synes jeg. De dækker ganske let og udjævner hudtonen og små nuanceforskelle, snarere end at skjule huden. Denne fra Glossier er let, let, let, måske enda for let og for lidt for nogle, men jeg synes den er helt perfekt og er glad for at have fundet et produkt, der dækker lige akkurat så meget/lidt som jeg ønsker.

Glossier fås her, men de sender kun til USA. Se deltajer under Boy Brow ovenfor.

 

Masque for beautiful color fra Oribe
Jeg får altid voksenskældud (på en kærlig måde), når jeg er til frisøren, over mit hårs noget tørre tilstand. Så da jeg var der sidst, lovede jeg min søde frisør (og mig selv), at bruge hårkur en gang om ugen fra nu af. Og for at det skulle være lidt lettere at holde, købte jeg den pæneste hårkur, jeg endnu har set med hjem. Det indeni er heldigvis også godt og jeg har holdt mit løfte indtil videre og resultatet er så motiverende, at jeg vil prøve at fortsætte.

Fås bl.a. hos Frisør Ofia og andre udvalgte saloner.

Tomme rejseflasker fra Sephora
Selvom jeg ikke kan prale af at rejse let, så prøver jeg så vidt muligt at nøjes med rejsestørrelser, når det kommer til skønhedsprodukter som rensevand, shampoo, balsam osv. Og mange brands har lugtet lunten og tager overpriser for de små størrelser jvf. hvor meget produkt, man reelt får. Derfor fylder jeg i en del tilfælde selv tomme rejsestørrelser med mine yndlingsprodukter, så jeg kan have favoritterne hjemmefra med på farten.

(Visited 5.972 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Hvad er forskellen på øjenbrynspennen og øjenbrynsgellen? Så vidt jeg forstår så farver de begge to? Og bruger du dem sammen?

  1. Jep, bruger dem sammen. Øjenbrynspennen tegner på huden (altså imellem/underbrynene) og på den måde kan man camouflere ‘huller’ og tynde bryn. Den anden får de hår der er, til at fremstå fyldigere :) Men har jeg travlt/80 procent af tiden, så bruger jeg kun en gel. Knus Emily

 2. Spændende indlæg Emily. Det er altid rart at få lidt nye tips til produkter.

  Det der med ikke at bruge vand, må du til gengæld gerne forklare :)

  Lad os sige, at du tager din makeup af om aftenen. I stedet for at skylle med vand efterfølgende, så bruger du simpelthen bare Bioderma/rensemælk og derefter natcreme, serum eller hvad man nu er til?

  Og om morgnen i badet – ingen vand? How? :)

  1. Ja, bare rensemælk som jeg masserer ind, fjerner med vatrondel/papir og så bagefter bioderme og/eller skin tonic. Selvfølgelig kommer der vand på huden i badet, men jeg står ikke og skyller direkte :)

   1. Sjovt jeg bruger dem i omvendt rækkefølge. Bruger først Bioderma og så rensemælk (bruger lige nu skiftevis Rudolph og Origins). Synes at min hud er lidt strippet efter Bioderma og at begge rensemælk fugter huden lidt selvom jeg fjerner den med en vatrondel og så kører en tør ren vaskeklud over ansigtet bagefter inden tonic, serum og creme.

    1. Og så gør du det helt rigtige – at lytte til din hud og hvad der virker for dig :) Klem E

 3. Jeg er selv mega interesseret i A Hint of Summer fra Rudolph Care, men jeg ved simpelthen ikke om den er pengene værd – tænker umiddelbart at 350kr er mange penge at kaste efter en selvbruner… Men hvad tænker du? :-)

  1. Jeg kan sagtens forstå dig, men den er super drøj i brug, netop fordi det er dråber, der skal blandes med din ansigtscreme eller bodylotion, så synes den er pengene værd :) Klem E

   1. Er det så vigtigt at man bruger bodyscrub i mellem påføringerne ligesom alm selvbruner eller ødelægger det den opbyggende effekt? Hvad gør du?

    1. Brug gerne en bodyscrub 1-2 gange om ugen/som du ellers ville gøre. Men det er ikke nødvendigt at gøre mellem hver gang :)