Beach yes. Sand no

Det her kandiderer til at være, hvis ikke årets skønhedsprodukt for mig, så under alle omstændigheder årets solprodukt. For jeg kan lige så godt sige det, som det er: Jeg er henrykt.

En solcreme, der ikke fedter og som afviser sand. Det lyder for godt til at være sandt, men det er det ikke. Altså alle solcremer lover det med ikke at fedte. Halvdelen af dem holder det. Men ikke nok med at der ikke er noget fedteri her, så er den simpelthen også sandafvisende. Testet i meget finkornet sand på Mallorca forrige uge.

Smurte solcreme på, ventede et minuts tid og plantede så begge arme i sandet. Der nærmest lagde sig ovenpå huden og var lige til at børste af. Som i ikke ét sandkorn (ok, måske et enkelt så) tilbage efter lige at have børstet over med håndfladen.

Det er altså virkelig et hit. For nok elsker jeg strandliv og nok ved jeg, at jeg skal tage solcreme på (kører faktor 30 på kroppen og 50 i ansigtet), men jeg er virkelig, virkelig ikke fan af at blive paneret i solcreme og sand.

Vidunderet er fra Vichy og lyder navnet Anti Sand SPF 30 og kan erhverves på apoteket. Hvis det altså nogensinde bliver sommer herhjemme… Har på fornemmelsen at den kommer snart og (fingers crossed) topper lige omkring medio juni, hvor der er bryllup på menuen ;)

TIP: Tjek Vichys solguide her og bliv klogere på dit eget, personlige behov og god soladfærd :)

(Visited 3.497 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. “paneret i solcreme og sand” ? Det er sjovt og meget beskrivende, men ikke mindst velkendt.

    1. Det er en jeg har købt på et marked i Sydfrankrig, det vrimler med dem på markeder i Spanien/Frankrig/Italien :) Kram