LA Spring

Forår i LA? Selv har jeg stadig Englenes By til gode (men den er bestemt på min bucket-list), men derfor kan man godt få den californiske by lidt op under neglene alligevel. Eller på neglene, er det nu ret beset i dette tilfælde, for essie’s forårskollektion er nemlig en hyldest til og inspireret af LA.

Ps. Et andet tip til forårsneglene.

Mine yndlinge fra kollektionen er b’aha moment, backseat besties og excuse me, sur (bliver aldrig træt af essie’s fiffige navne). Og fordi jeg ikke kan vælge og mindst lige så meget fordi jeg synes, det ser fint ud, har jeg taget dem alle på, på én gang.

Mal en negl skiftevis i hver farve eller gå mere systematisk til værks, som jeg har gjort og mal hhv. tommel- og lillefinger i én farve, pege- og langefinger i en anden og afslutningsvis neglen på ringfingeren i en tredje. Og så modsat på den anden hånd.

Eller helt som du selv lyster :)

(Visited 2.026 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

 1. Så lækre farver, og dine smukke billeder gør det jo ikke mindre tiltrækkende :-)

  Glemte at spørge forleden, om du har prøvet Gel Couture neglelakken?
  Kunne godt tænke mig at høre en ekspert (intet mindre), om du synes den holder markant anderledes end de almindelige lakker?

  Ha’ en dejlig dag :-)

  1. Tak skal du have Karina. Ja, jeg har prøvet og bruger Gel Couture og synes den holder ca. 6-7 dage på mig og længere endnu hvis jeg husker at påføre overlakken igen hver 2. dag. Men jeg kender også nogen der synes den almindelige lak holder bedre, så som med alt andet er det nok individuelt.
   Kram E