Matte about nails

annonce-u-baggrund11essie matte about you1

Sidder I klar til søndagshygge af bedste skuffe i sofaen? Det gør vi. Med chokolade (med saltkaramel!), te og mandariner og Bedrag på skærmen. Og efterfølgende The Americans, som vi er blevet fuldstændig bidt af. Og jeg har traditionen tro også et lille neglelakarsenal at sysle med. Til søndagsaftenhygge hører søndagsaftenmanicure ;)

english2lyse

Apart from eating chocolate and clementines while drinking tea and watching The Americans I use my sunday night (as per usual) to do my manicure. It’s my little sunday night ritual and I love to start a new week knowing my nails are on point. The devil’s in the detail ;)

essie matte about you3

SAND TROPEZ + MATTE ABOUT YOU

En af de allerstørste negletrends jeg spottede under modeugen i New York i september var neutrale og matte (!) negle. Og jo, det der med at bruge en mat topcoat var en ret stor, omend kortvarig trend også tilbage i 2009, som de vakse af jer måske kan huske.

Og nu skal neglene altså være matte igen. I alle tilfælde hvis vi skal gå Alexander Wang, Self Portrait og Jenny Packham m.fl. i bedene. Der kommer i øvrigt mere om netop de shows’ne og alt det andet jeg oplevede under modeugen i New York i et eget indlæg snarest.

english2lyse

One of the biggest nail trends I spotted during New York Fashion Week in september was neutral and matte (!) nails. The shows might have been very different but Alaxander Wang, Self Portrait, Jenny Packham and more could all agree on one thing: Matte nails were IT!

essie matte2

Men efter at have set det på et væld af yndige modelhænder i New York, måtte jeg prøve det matte look af på egne poter. Og ved I hvad? Jeg er vild med det. Var ellers lidt skeptisk, men synes der er noget friskt, rent og cool over sådan nogle matte negle.

Hvad tænker I?

Effekten skabes blot ved at bruge en mat overlak som essies Matte about you ovenpå ens sædvanlige neglelak.

english2lyse

So I had to try it myself and I actually really like the look. It feels fresh, clean and cool. And come of a little softer than super shiny nails.

You’ll get the effect simply by using a matte top coat such as essie’s ‘Matte about you’ on top of your regular nail polish.

essie matte4

i samarbejde med essie

(Visited 2.667 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Jeg elsker simpelthen også bare matte negle. Det er en evig klassiker. Du har nogle super fine negle, er det mon dine egne? I såfald er de utroligt smukke.

  1. Dét er det, sådan ser de ikke ud altid, men lige nu er en god periode :) Og tak :) Kram E

 2. Det ser vildt godt ud! Jeg ville elske sådan nogle negle på mig selv, men tvivler på, at jeg kunne lægge den lak så pænt ;)

 3. Ej, har SÅ længe haft lyst til at finde min gamle “matte about you” frem fra gemmerne. Dét bliver jet da vist nødt til nu ?

 4. Matte negle er da vist et totalt Go i denne sæson! Jeg har i et stykke tid haft lyst til at prøve ‘Matte about you’ over en mørkere farve her i efteråret. Men nu vil jeg også prøve den over en nude, som du gør her – Rigtig flot! :)

  Bruger du en basecoat og topcoat fra Essie? Og hvor længe holder dine dine lakker ca.? Jeg har desværre oplevet at mine lakker fra elskede Essie er begyndt at krakelere efter et par dage for tiden, og jeg mistænker det for værende mangel på en basecoat ;)

  Tak for en altid dejlig blog!

  1. Det er nemlig også så pænt ovenpå mørk lak :)

   Jeg bruger First Base fra essie som underlak og så bruger jeg Gel Setter også fra essie som overlak (den er seriøst SÅ god). Men hvis jeg bruger mat topcoat som her bruger jeg ikke også en anden topcoat.

   Selv tak og dejligt at du læser med <3 Kram Emily

  1. Det er godt. MEN er neglelakken bare en lille smule utæt/ikke lukket helt, så kan der komme fugt i og så er den ødelagt. Men hvis du kun har gode erfaringer med det (og plads i køleskabet) så er det så fint.

   Jeg har selv mine i et skab, da mørkt og køligt er bedst. Klem Emily

  1. Helt vildt! Vi er stadig i gang med sæson 2 og jeg er så glad over at vi har endnu en sæson tilbage, ved ikke hvad vi skal gøre efterfølgende ;)

  1. Takker :) Er så vild med den, men har faktisk endnu til gode at få testet et af DIY-projekterne selv… Det må jeg se at få rådet bod på snarest. Klem Emily