Face treats

pure senses1

Jeg er efterhånden blevet noget så forfalden til selvforkælelse og ‘me time’ og er ved at blive helt dygtig til det med pauser og pusterum. Som regel strækker det sig ikke meget ud over en kop kaffe og bladkigning, lidt åndedrætsøvelser med hjælp fra en app eller en hjemmemanicure, men det er for det meste også alt rigeligt.

english2lyse

I’m becoming quite good at executing some ‘me time’ and giving myself little breaks and breathers every now and then throughout the day. Usually it’s ‘just’ a coffee break with a little magazine reading on the side, some breathing exercises guided by an app (i like ‘Calm’) or a home manicure. And that usually does the trick.

pure senses5

Men jeg er på det seneste også blevet ret glad for at få en ansigtsbehandling i ny og næ. En times ultimativ selvforkælelse. Men det er nogle lidt atypiske ansigtsbehandlinger, jeg kan lide. Jeg er været til biopeeling hos Sund Hud et par gange og er helt afhængig af den glød, det giver. Det er lidt alternativt, men jeg er altså hooked.

english2lyse

But lately I’ve even treated myself with a facial every month. But I like them to be a little alternative and I’m totally hooked on bio-peeling and facials combined with zone therapy. 

pure senses3

For nylig har jeg også været hos Pure Senses, hvor jeg for første gang har prøvet zoneterapi (i kombination med ryg, og -ansigtsmassage) og det var bestemt ikke sidste gang. Jeg havde det helt, helt fantastisk bagefter og ikke nok med, at min hud blev så pæn og strålede, så var behandlingen også som balsam for sjælen. Virkelig.

english2lyse

I get them at Sund Hud (bio-peeling) and Pure Senses and if you’re in Copenhagen I can highly recommend them. Pure bliss, wellness and you leave with glowing skin.

pure senses4

Fik denne maske fra Amazing Space på hos Pure Senses og den var helt fantastisk.

Hermed er tippet altså givet videre til to anderledes ansigtsbehandlinger, der giver lækker hud både lige efter og på længere sigt og hvor man kommer helt ned i gear samtidig.

Ps. Alle billeder her i indlægget har jeg taget hos Pure Senses, har helt glemt at tage hos Sund Hud, når jeg har været der.

(Visited 3.218 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Av, nej desværre ikke. Men er sikker på at de gerne vil fortælle dig det, hvis du skriver eller ringer til Pure Senses :) Kram Emily

 1. Zoneterapi er skønt. Min mor er uddannet zoneterapeut og arbejdede også på en klinik, da jeg var lille, så jeg er opvokset med zoneterapi og generelt alternative behandlingsformer. Jeg fik i ny og næ en omgang kranio sakral og det er bare noget af det dejligste. Faldt som regel i søvn. ;) Men der kommer psyken også lige i spil, så hvis man f.eks. har en depression, der er på sit højeste eller noget lignende, bør man nok vente eller i hvert fald informere behandler, så de kan “justere” behandlingen. Men virkelig: kranio sakral er fantastisk ;D

  http://nouw.com/satinawandel

  1. Ja det var virkelig også en god oplevelse for mig. Helt nyt for mig, men noget jeg gerne vil prøve mere af :) Kram Emily

 2. Åh, kender kun afhængigheds følelsen alt for godt Emily. Sidste efterår begyndte jeg at gå fast hver måned ved en økologisk kosmetolog her i Aarhus (de har adskillige behandlinger), og her i oktober har jeg 1 års jubilæum, haha. Jeg begyndte egentlig at gå der, da jeg var godt og grundig træt af min hud, og en månedlig ansigtsbehandling ved Naturskøn, har bare ændret alt for mig. Min hud er dels i meget bedre balance (hvilket selvfølgelig også skyldes at jeg selv er blevet bedre til at passe på min hud dagligt), og så er det seriøst den største og bedste luxus at se frem til at besøg hos Naturskøn hver måned. Nogle gange “splurger” jeg lidt, og tager luxus udgaven af deres ansigtsbehandling hvor man også får nakke/bryst/arme message, extra ansigtsmasker og andet rart for sjælen. Forlader altid stedet som helt nyfødt! :-)

  1. Dét lyder jo SÅ dejligt Anne, sikke en dejlig forkælelse du giver dig selv, nu får jeg helt lyst til at prøve Naturskøn som du skriver om :D Kram Emily

 3. Tak for inputs til selvforkælelse :) Elsker at komme hos Shirley hos sund hud, men pure senses’ behandling lyder også helt fantastisk :) hvad er det for en app men åndedrætsøvelser du bruger?