Deadly Catch

nars lipstick

IT’S A DEADLY CATCH

I er flere, der på det seneste har spurgt, hvad det er jeg har på læberne. Blandt andet her og her. Og først og fremmest tak, jeg kan næsten udlede deraf, at jeg burde gå med læbestift lidt oftere :)

Det er en læbestift fra Nars, jeg har købt i Sephora. Hardwired Lipstick hedder den og farven har det dramatiske navn ‘Deadly Catch’. En helt rigtig, dyb bærrød farve.

Nars lipstick2

Jeg har primært brugt den som en ‘stain’. Altså duppet lidt af den på læberne, smurt den lidt ud med en finger, for derefter at trykke overskydende farve af i en papirserviet og derefter sluttet af med en læbepomade.

nars lipstick3

Resultatet er læber der får farve, men ser ret naturlige ud. Og så holder det også ret godt og har ikke brug for touch up’s. Med andre ord meget enkelt og lige til at gå til.

 

(Visited 1.957 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Kære kære Emily,

  Først og fremmest endnu et tillykke med forlovelsen – I klæder hinanden godt!

  Jeg sidder i skrivende stund i Paris, hvor jeg opholder mig i mit sabbatår – ikke ringe, og skønt at være i en by, der emmer af kultur, kunst og litteratur – særligt det sidste er lige mig. Jeg ved du har læst Litteratur Videnskab på Københavns Universitet, og overvejer samme uddannelse. Der er dog “bare” det med, hvad kan jeg bruge den til? Hvad vil jeg kunne “bygge på”, og vil jeg ligesom kunne gøre mig attraktiv på markedet. Jeg ved, det er lidt hmmm… Ja, det skal ikke bestemme mit valg af uddannelse, men jeg har det alligevel altid i baghovedet. Så jeg ville elske at høre mere om opbygningen af studiet, hvad du har lært, hvad du har brugt og ja, egentlig alt du kunne finde brugbart for mig.
  Jeg vil sætte meget stor pris på, hvis du kunne hjælpe mig. Bare når du har tid, jeg har alligevel et år (eller to), før jeg skal lægge mig fast på noget. Er det lettere, må du hjertens gerne kontakte mig via mail.

  Endnu en gang tak og herlig weekend til dig!

  Kh Mie

  1. Kære Mie, beklager det sene svar. Glemte den lige i skyndingen… Av, det er nok lidt svært for mig at rådgive dig om. Jeg var egentlig ikke vildt begejstret for uddannelsen. Hverken bachelor-delen (selvom den klart var bedre end kandidaten) i litteraturvidenskab eller kandidaten som jeg tog i morderne kultur. Når det er sagt, så var min årgang første kuld på en ny studiereform, så det kan også have påvirket oplevelsen meget… Og der kan være lavet meget om siden jeg blev færdig for snart 5 år siden…
   Dem jeg har læst sammen med har vidt forskellige, men generelt spændende, interessante og seje jobs, så det skal du ikke lade dig afskrække af.
   Det ‘værste’ for mig, var at der var så lidt undervisning. Især på kandidaten. Det gør at man ikke rigtigt får noget tilhørsforhold og føler man er et del af et hold eller en klasse. Men måske det er bedre nu og der er afsat flere undervisningstimer. Det bedste er nok at kontakte studievejledningen på KUA og høre nærmere om struktur, fag m.m.
   Pøj pøj med det :) Knus Emily

 2. Det lyder altså lidt besværligt at duppe læbestift på, smøre ud og så læbepomade bagefter…. når nu der er masser er produkter der er specifikt lavet til at give lidt naturlig farve og masser af fugt. Jeg er personligt vild med Cliniques Chubby Sticks, som ovenikøbet er rigtig rare for mine sarte og parfumeallergiske læber.

  1. I praksis er det nu ikke mere besværligt end bare at komme læbestift på, selvom jeg godt kan se at min remse får det til at lyde lidt langt ;) Jeg er også kæmpe fan af chubbysticks’ne (elsker især den i Chunky Cherry) og lignende, men dette giver en lidt anden (og mere holdbar) effekt netop fordi man kommer en ‘solid’ farve på tørre læber. Og så er det blot et trick jeg er glad for hvis man har en læbestift man kan lide, men af og til gerne vil bruge den i en mere nedtonet version :) Klem Emily

 3. jeg elsker når jeg ser andre bruger “mine” tips, selvom de jo ikke er mine men alligevel ;)
  hvor er den fine læbepomade vist på billedet købt? har ikke set den i dk

  1. Ja det er altid lidt hyggeligt, sådan har jeg det også :) Den er fra Maybelline/Babylips og er købt i Matas. Klem Emily

 4. Kan du huske hvilken Matas du har købt læbepomaden i? Har ledt længe nu men kan ikke finde den ?