look of the day: Because I Am a Girl

Outfit details: Jacket Munthe plus Simonsen x PLAN ‘Because I Am a Girl’// jeans Diesel// boots Billi Bi (gifted)// beanie Ayamara// bag Balenciaga

Lige et hurtigt dagens i frokostpausen. Jakken er fra et ret så fantastisk projekt, som Munthe plus Simonson samarbejder med PLAN Danmark om.

Naja Munthe har designet jakken og den er siden blevet syet af kvinder i Rajasthan i Nordindien. Kvinderne har fået gode arbejdsforhold og fair løn under arbejdet med jakkerne OG sundhedsforsikring, løn under sygdom og alt det andet, som vi tager for givet på arbejdsmarkedet herhjemme, men som hører til sjældenhederne i Indien.

Men det slutter ikke her. Hele indtjeningen fra salget af jakkerne går nemlig ubeskåret tilbage til projektet. Skal nok lige tage lidt close up’s af den smukke jakke snarest og fortælle mere. Men skulle I have lyst til selv at købe en, så kig forbi PLAN’s shop her.

ENGLISH RECAP: I’m head over heels about my new Munthe plus Simonsen x PLAN Denmark jacket, which is not only a beautiful peace of garment but also a great charity.

bloglovin

(Visited 276 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Sikke et fint outfit :) Vi kunne godt bruge flere som dig Emily! En med et så godt hjerte :) Det er så dejligt, at din blog ikke kun fokuserer på mode, skønhed osv., men at der også lige kommer fokus på den form for velgørenhed!!

  2. Fantastisk idé med den jakke. Skyndte mig ind og kigge, men desværre var den udsolgt i str. 40. :-( Tilslutter mig de andre kommentarer, kan godt lide at din blog er lidt mere tænksom og moden og handler om andet end dig selv, selvom du bestemt også virker som en fantastisk person. :-)

    1. Tak for en fin kommentar :) Ævs, med jakken. Kan dog tilføje at de er lidt små i størrelsen, så måske det er en mulighed at gå en størrelse op…