happy friday girls

ballon1 ballon3 ballon2Når man slipper en 27-årig-der-er-5-år-og-prinsesse-inden-i-hovedet løs med masser af lyserøde heliumballoner.

Glædelig fredag! Sidder og kigger ud på det fine vejr og glæder mig til at jeg – forhåbentlig – snart kan smutte en tur ud i foråret. Det bliver desværre ikke i dag. Har det ret så skidt, æv. Men så kan jeg til gengæld bruge dagen sammen med GIRLS! På utallige opfordringer fra gode mennesker, begyndte jeg endelig at se Girls i går (apropos det med notorisk late bloomer i gårsdagens indlæg). Det er jo en helt fantastiske serie!

Men… blev helt forelsket i Jessas laaaaange hår. Som jo var nogenlunde det hår jeg havde for lidt over en uge siden (og på billederne ovenfor, der er fra ballonoppustning på Meyou-kontoret, dagen før Valentinsdag). Hvorfor er græsset altid grønnere?

Bloggen har netop rundet de 9000 followers på Bloglovin’. TUSIND TUSIND tak til alle jer der følger med. Uanset hvordan I gør det :)

ENGLISH RECAP: I might be 27 on my drivers license. Most of the time I’m only a 5-year old who want’s to be a princess inside my head though. Especially when it comes to excitement over pink balloons. Happy friday girls!

bloglovin

(Visited 350 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Hey – hvor ser du godt ud som altid – hvor er kjolen fra – så fin!!
  God weekend – selvom du har ondt!

  1. Mange tak. Den er fra Ganni, dog fra sidste sæson. Men måske du kan være heldig at finde den på udsalg et sted…

 2. Hov – prøver lige igen – hvor ser du godt ud, som altid <3 Hvor er kjolen fra – den er super fin!

  God wwkend – trods ondt!

 3. Men dit hår er så fint!! :) Og er bare en smuule misundelig på det flotte ombre! Jeg har blond hår, og jeg kan simpelthen ikke se hvordan jeg skal få samme fine effekt (Grøn, grønnere ;) )
  Håber du får en rigtig dejlig weekend og snart kan hoppe rundt på anklen igen!

 4. Så fine nogle billeder Emily – dejlig fredagsstemning :) Ærgerligt at du stadig har det skidt, men vi må håbe du snart er ovenpå igen :) Er desuden meget vild med kjolen, så flot snit den har!

 5. Jep, Girls er en ganske underholdende serie. Selvom hovedpersonen kan være en smule anstrengende (mon jeg er den eneste som synes det?)
  Sikke en fin kjole, du har på!

  1. Nej, hun er virkelig træls!!! Har nu set alle afsnit af sæson 1 og dem der er af sæson 2 og gad godt at de andre var mere med og det ikke kun var Hannah, Hannah, Hannah ;)

  1. Det var jeg også, altså med de 200 dengang. Har jo også været i gamet i et stykke tid snart ;)

 6. Krydser for at du snart for mulighed for at mærke foråret – udenfor

  Den fin fin halskæde du har på, hvor har du den fra? :)

 7. Det er da en helt fantastisk kjole. En rigtig Emily-kjole! Ved du, hvad modellen hedder? For hvis den er fra sidste sæson, bliver den nok svær at finde på nettet :)