sunday

Ville blot lige stikke hovedet ind og ønske jer en rar søndag aften. Her har den stået på hjemmelavede burgere og fritter og anden tømmermandspleje. Jeg har forspist mig på den gode måde og sidder nu og forbereder småting til den kommende uge, inden den står på et varmt bad og siden bog og dyner. Klem til jer

ENGLISH RECAP: Just a quick hello to wish you all a happy sunday evening!

bloglovin

(Visited 213 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

  1. Emily! Vil du ikke lave en guide til hvordan du har lavet den fletning? Skal danse Lancier på mit gymnasie snart, og det er lige sådan en frisure jeg har haft i tankerne :-)))

    1. Jo, skal se hvad jeg kan gøre :) Ellers kan du prøve at søge på Waterfall-braid på Youtube :)

  2. Så fin en frisure!
    Jeg tænkte på, hvor er dine fede solbriller fra? :-)
    Du gør det så godt! Jeg er vild med din blog!