look of the day: leo stockings

Outfit details: Sweatshirt Minus + Camille Kaasby Wang// nederdel H&M// stockings Dear Denier// boots Isabel Marant// earrings Julie Sandlau

Hep hey, så er der lyd fra mig igen. Brugte fredagen på at være syg og lørdagen på at nyde livet til den dejligste påskefrokost og efterfølgende i biografen at se Smagen af rust og ben (SÅ god!), så derfor har der været lidt stille her.

Er vild med mine nye leopardstrømper, som jeg har været så heldig at få forærende, der kan peppe et hverdagslook gevaldigt op. De føles som en noget mere sofistikeret opgradering af de leopardgamacher, jeg sportede i min barndom i 80’erne ;)

I dag skal jeg lægge rent sengetøj på (findes der noget bedre?), generelt gøre rent her i pigekollektivet og så har jeg en fin mormor, der fortjener et besøg og en roman, der skal vendes et par sider i. Ah, søndag!

Og næste uge byder kun på 3 arbejdsdage, derefter en dejlig lille påskeferie i Hornbæk og efter påske starter jeg på nyt job. Føler mig meget heldig.

ENGLISH RECAP: I love how these leo-printed tights makes a casual outfit way more interesting.

bloglovin

(Visited 497 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Rent sengetøj må være noget nær det bedste i verden, det føles næsten syndigt at lægge sig i sengen lige efter, som at træde i uberørt sne :)

  Jeg rockede selv storblomstrede bomuldsleggings i 90’erne. Jeg synes dine leoleggings er et vildt godt alternativ til sorte strømpebukser, især til den sorte lædernederdel.

  PS: Du skrev om nogle ændringer mht. siden for noget tid siden, hvornår sætter de ind? Er spændt på at se hvad det indebærer :)

  1. Uh, blomstrede leggins lyder også hot ;)

   Det bliver forhåbentlig i næste uge at bloggen flytter :)

 2. Søndage er vitterligt det bedste! Og især, når der så kun er en ganske kort arbejdsuge efterfølgende ;)

  Og spændende med dit nye job – tillykke med det! Hvad mon det er for noget?

 3. Det lyder virkelig som en skøn sønda, her står den på arbejde, men heldigvis er det en af de sjove opgaver.

  Det lyder spændende med jobbet , kan du fortælle lidt mere om det? Glæder mig til at høre, hvad du skal lave!

 4. Det lyder spændende med nyt job, mon det hænger sammen med bloggens flytning?
  Så snart jeg vender hjem fra påskeferie skal jeg ind og se smagen af rust og ben (den går vist ikke hernede på Falster ;) ) så det er dejligt med en anbefaling. Udfra beskrivelsen lyder den jo ikke vildt spændende, men alle er helt vilde med den, så jeg er spændt på at se den.

 5. Åh ja, nyt job og påskeferie er en dejlig kombi! (Starter selv nyt job d. 2 og er netop på vej hjem fra påskens første afstikker til Wien) :-)

  1. Tillykke med dit nye job og åh Wien, sådan en fantastisk by, håber du havde en god tur :)