look of the day: with coat

Outfit deatils: Coat H&M// sweatshirt with collar Zalando Collection// skirt mbyM// booties Nelly (old)// sunglasses Karen Walker// clutch Mulberry

Godmorgen fineste. Jeg har pletter på hjernen for tiden og denne frakke er sidste indflytter i leopardburet. Desværre går det ikke rigtig at gå kun med den endnu, men mon ikke vi får rigtigt forår lige om lidt?

Fletningen har min søde roomie lavet. Skal se om vi ikke kan lave en guide til den snarest.

Min dag byder på et hyggeligt morgenmøde og derefter arbejde og så skal jeg hjem at læse videre i 1Q84. Er kun halvvejs i 2’eren, men er SÅ nysgerrig efter at vide hvad der sker, så læser hvert ledigt øjeblik.

Jeg er lidt bagud med at svare på kommentarer og skal også have trukket en vinder af Rützou-konkurrencen, håber på at nå begge dele i aften :)

God mandag!

ENGLISH RECAP: I’ve got spots on my mind and yet another leo garment has moved into the predator cage.

[indeholder affiliatelink]

(Visited 300 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

 1. virkelig fin fletning!!
  og så ser det virkelig lækkert ud med leo-pletter på både jakke og taske i samme outfit.. det må jeg da også prøve..

 2. Den er så fin den jakke – har også haft kig på den og gået med seriøse tanker om at købe den :) Og hep hep på at foråret er på vej nu – det SKAL det være!

 3. Den er dælme så fed den jakke, mon ikke man skulle kaste sig ud i den. Glæder mig til guide til fletningen, den er fin :O)

 4. Hvor blev jeg glad da jeg så disse fine billeder, bestilte i forgårs selv samme jakke, og nu glæder jeg mig endnu mere til mit søde postbud kommer med den :D
  Håber så blot den sidder lige så godt på mig som på dig :)

  1. Den er fra Mulberry og kostede vist 5000, men det er et par år siden jeg købte den :)

 5. Sig til, hvis du engang gerne vil sælge din mulberry clutch, for hold nu op, hvor er den fed!! :-)