look of the day: without coat

Outfit deatils: Sweatshirt with collar Zalando Collection// skirt mbyM// sunglasses Karen Walker//

Hov, glemte helt at poste ‘resten’ af outfittet fra i går. Altså uden alt leo’en. Og når nu man har stået og smidt frakken i kulden, så skal det også foreviges og blogges ;)

Håber I har haft en fin dag. Det har jeg helt bestemt. Med hyggelig morgenmad med god veninde på Granola, arbejde og afslutningsvis den lækreste pressemiddag på Nimb. I morgen kommer der opskrift på Snickers Muffins (!) her på bloggen.

Godnat <3

ENGLISH RECAP: My outfit from yesterday without the printed coat.

[indeholder affiliatelink]

(Visited 173 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Jeg er ret så pjattet med den sweatshirt med girly girly krave…! Især fordi den minder mig om den lysegule H&M trend skjorte fra sidste forår som slet, slet ikke fungerede på mig. Jeg må vist en tur omkring Zalando ;)

  2. Glæder mig til opskriften på Snickers Muffins – tror min kæreste vil komme i 7. himmel hvis jeg bager dem til ham :)
    Fin bluse med endnu finere krave – kunne godt være jeg lige skulle et smut forbi Zalando
    /Vipse